2777
2789
عنوان

قدهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 55 پست
من ۱۸۵

توی ایران خانم 180 شاید زیر 5 درصد کل خانم ها باشه قد 185 خیلی کمیاب حساب میشه اگر هم باشه ادم های معروف مثل والیبالیست ها بسکتبالیست ها و ... که واقعا قدشون بلنده 

خانم 175 مثل یه اقای 185 دیده میشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا ک ۱۶۳ نرماله خیلی بلند نیستدرضمن الان پای کشیده مده حتما بهت حسودی میکنن

از بچگی بم میگفتن دراز الآنم ک بزرگ شدم هم همینویم میگن هرجام میرم دوست ندارم کسی جفتم باشع حس میکنم بلندترم 

نمی‌دونم بخدا از اونا قدم بلندترع کلا خاله هام و دخترخاله هام قدشون کوتاه بین۱۵۸یا۱۵۹اونایی هم ک بلن ...

درسته نگران نباش تو فامیل قدت بلنده یعنی فامیلتون کوتاهند ولی در کل قدت خوبه اونجور نیست که بلند غیر عادی باشه و اونقدرها هم کوتاه نیستی دقیقا متوسطی

ی مدت سرد رفتار کن ببخشید ولی خواهرت بی شعوره

خیلی بقران بیشوره هرسری میخام برم شهرمون ب خودم میگم الآنم  برم مسخرم می‌کنن جلو جمع جلوهمه جلوشوهرش بم میگ نگا چقد درازه  نگا چطورع بابالنگ دراز نگا پاهاش چقد درازنننن اینقدرگقته همش میگم کاش عملی بود قدروکوتاع کنم ۴سانت

ببخشید کدوم شهر هستی ک ۱۶۳ از همه بلندتره؟؟؟۱۶۳ اصلا کوتاه محسوب میشه واقعا ، شاید اشتباه قدت رو گرف ...

کلا چندساله قدمم میگیرم ۱۶۳ دیروزم توباشگاع ازاین کامپیوترها بود زد۱۶۳بهداشتم میرم همیشه میزنه۱۶۳احتمال داره غلط باشن؟خودمم بامترمیگیرم همینه

خیلی بقران بیشوره هرسری میخام برم شهرمون ب خودم میگم الآنم برم مسخرم می‌کنن جلو جمع جلوهمه جلوشوهرش ...

شاید چون خودش کوتاه تره نمیخواد شوهرش مقایسه کنه بلندقدیتو بد نشون میده کاش میدادیش من گیساشو میگرفتم چ خوبه خواهر ندارم

خدانگهدار تا 13تیر

کلا چندساله قدمم میگیرم ۱۶۳ دیروزم توباشگاع ازاین کامپیوترها بود زد۱۶۳بهداشتم میرم همیشه میزنه۱۶۳احت ...

نه دیگه درسته 

ولی شاید منظور خواهرت از دراز الزاما دراز فیزیکی نباشه، شاید تو شهرتون برای تحقیر یا مسخره کردن کسی از این کلمه استفاده کنند،وگرنه ۱۶۳ واقعا کوتاه قد محسوب میشه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️