2777
2789

تویک ماه چقد کم کردین ؟من  س روز درهفته بدنسازی میزم صبح هاهم ۳۰دقیقع پیاده. روی۶۰تاطناب۶۰تادرازنشست شباهم از۱۰شب تا۱۲فرداظهربجز آب و مایعات هیچی نمیخورم ۱۲ظهرم با کالری شماری میخورم  ۶۷کیلوم باقد۱۶۳ک پاهام بشدت لاغر بالاتنه سینه و شکم بشدت بزرگ و افتاده. چیکارکنم تاعید شکم و سینم سفت بشه بنظرتون با این چیزایی ک گفتم نتیجه میگیرم ؟شما تو یک ماه چقدر کم کردین؟بدنتون شل نشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قند مصنوعی حذف کردم کلی سایز کم کردم بدون ورزش تازه کلی پرخوری هم میکنم

چقد کم کردی سایز ؟من اصلا قندنمیخورم چندساله  خرما ازدیشب شروع کردم فقط‌ شیرینیجاتم شاید  دویا س ماهی یکبار. بخوریم

من ۱۶۲ قد و ۶۰ میلو وزنمهمدام رژیمم کالری شماری میکنم پایبن تنم پره بالاتنم لاغره ولی اگه رژیمو ول ...

من کلی ورزش میکنم ولی کم نمیکنم کاش منم پایین تنم پ. بود بالاتنه لاغر  کمرم پشتش قلمبه شده سینه هام بزرگ افتاده شلوارمو اومدم پوشیدم زیپش پرت شد اینقدر شکمم بزرگ و شل شدع

بخاطر بارداری چاق شده بودم 44 , 42 میپوشیدم الان 40, 38شده

وای خوشبحالللت عزیزم دعاکن منم بالا تنم کلی سایز کم کنه و سفت بشم شوهرم اینقدر خجالت کشیدم بم گف یکم شکمتو آب کن پول شلوار ندارم بخدا بهش واقعاااا حق میدم بخدا خدایی بخوام بگم ی دخترای اسکینی پیششن حقم داره ایراد بگیره ازم  خودشم ورزشکاره ب چشمش میاد ک‌من بدفرم دارم میشم

وای خوشبحالللت عزیزم دعاکن منم بالا تنم کلی سایز کم کنه و سفت بشم شوهرم اینقدر خجالت کشیدم بم گف یکم ...

انشالله 

عزیزم اعتماد به نفس داشته باش 

اگه شرایطش رو داری برو باشگاه و زیر نظر مربی 

تی آر ایکس بهترین روش برای اندام سازیه از نظر من

انشالله عزیزم اعتماد به نفس داشته باش اگه شرایطش رو داری برو باشگاه و زیر نظر مربی تی آر ایکس بهترین ...

باشگاه سه روز درهفته میزم بدنسازی ی چندتا حرکت تی از ایکس هم داخلشع خداکنه نتیجه بگیرم کم‌خوری رو هم شروع کردم  توکل بخدا

باشگاه سه روز درهفته میزم بدنسازی ی چندتا حرکت تی از ایکس هم داخلشع خداکنه نتیجه بگیرم کم‌خوری رو هم ...

انشالله نتیجه میگیری

زندایی همسرم تی آر ایکس میرفت و رژیم گرفته بود الان اندامش خیلی خوب شده 

انشالله نتیجه میگیری زندایی همسرم تی آر ایکس میرفت و رژیم گرفته بود الان اندامش خیلی خوب شده

من مشکلم اینه پاهام خیلی لاغرن شکمو پهلو و سینه هام خیلی بزرگ این سخت کرده برام گیر کردم چاق بشم یالاغر الان رژیمو ورزشو شروع کردم واسه کامل لاغرشدن هرچند پاهام لاغرترمبشن  پاهام بلندم هستن بدنشون میدم

من مشکلم اینه پاهام خیلی لاغرن شکمو پهلو و سینه هام خیلی بزرگ این سخت کرده برام گیر کردم چاق بشم یال ...

شما باید پروتئین بدنت رو حفظ کنی.

بعد از ورزش حتمااااا سینه مرغ ابپز یا تخم مرغ آب‌پز بخور. یا اگر دوست نداری و میتونی، پودر پروتئین وی بگیر 

برای اینکه بعد از ورزش چربی هات آب بشن و عضله هات سالم بمونه باید پروتئین بخوری. مخصوصا وقتی میخوای پاهات لاغرتر نشه

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی