2821
2789
مرسی عزیزدلم پس این فیروزو نزنم امشب تا فردا پمادشو بگیرم

پماد های بچه ها بیشتر قلیاییه و واسه پوست بچه که حساس و لطیفه و لایه نداره جواب میده. زینک اکساید فکر کنم قوی تره.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
عاشقتم😘😘انگیزمو قوی کردی 

ممنونم. ان شالله که جواب بگیری. :))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزيزم زينك اكسيد هموم كرمي كه بعد از اصلاح تو ارايشگاه به صورت مي زدن.ارزون ترين كرم هستش.حتي كارخانه مينو هم اين پماد رو توليد مي كنه.جوش رو خسك مي كنه و كلا عااااليه.بعد اد پاك مردنش نمي تونيد از كرم ميك اپ استفاده كنيد چون پوست رو خشك مي كنه.هميشه ميشه استفاده كرد ولي يك در ميون بهتره.يك روز زينك اكسيد و روز بعد كرم جي .معجزهههههههه مي كنه.

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
دور چشم هم میزدن؟؟

دور چشمو بعید می دونم. واسه دور چشم فقط حلقه ی خیار و حلقه ی سیب زمینی بذار. عالیه. اگرم چشمات پف داره. اشق و بذار فریزر یخ که زد بذار رووی پف چشمات. فورا از بین میره.

تو بارداری ضرر نداره

ببخشید طراوت جان من نمیدونم. از داروخونه بپرس. یا گوگل سرچ کن پیدا کن.