2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باید بگیم پماد زینک اکساید؟  چه شکلیه؟

ارزونم هست. شکلای مختلف داره.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
شما برا چی استفاده کردید؟روز یا شب؟؟

روز برا جای جوش پوستمم شفاف شد اتفاقا اولین بار همین جا دیدم تاپیک زدن رفتم خریدم

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
برای جای جوش و لکه های پوستی خیلی زود جواب میده. پوستو شفاف میکنه. برای تقویت گوشه های ناخن هم خیلی ...

جای جوش منظورت فرو رفتگیه یا لک؟؟

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت

منم میزنم چندشبه، هنوز که تاثیر ندیدم

واسه بوی بد زیر بغلم‌خیلیییییی خوبه، من بیشتر برا اون‌گرفتم خیلی خوبه

اصلن بو بد نمیگیری

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
جدی؟!واقعا رو جوشهام تاثیری داره؟

والا  دکتر واسه جای لکه های جوش واسم نوشت همچنین واسه تقویت پوست اطراف ناخنم که بر اثر مانیکور یکم ضعیف و پوسته پوسته شده بود. واسه من که هر وقت استفاده میکنم جواب میده.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
جای جوش منظورت فرو رفتگیه یا لک؟؟

لکه های جوش.

حواه شوهرای خالم پوستشون مثل مهتابه. فقط زینک اکساید میزنن سالهاست.

قبلا اسمش اکسید دوزنگ بوده فکر کنم.

زینک عالیه. پمادش با اون فیروز که برا بچه هاست فرق داره. داروخانه بگین پماد زینک اکساید می خوام. قیمتشم فکر میکنم 3 یا 4 هزار تومن باشه. برا روشن شدن پوست شب باید استفاده بشه که نور بهش نخوره. برا جوش صورت و جای جوش به جای ضد افتاب برا بیرون استفاده کنین.خلاصه کم هزینه و پر مصرفه