hanikhanoom مدیر عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 39 عنوان زینک اکساید | مشاهده متن کامل بحث + 42245 بازدید | 73 پست سلام بچه ها من به صورتم به خاطر جوش هام کرم زینک اکساید فیروز بچه میزنم اشکالی نداره؟!یا باید از داروخانه پمادشو بگیرم؟ 1396/10/20 | 01:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15053 هرچندوقت یه بار باید استفاده کرد ؟؟ من روی بازوهام جای جوش خیلی دارم بدرد میخوره ؟؟ کلا براب لکه های پوستی و جای جوش خیلی خوبه. شبها. یک شب درمیون. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
طراوت4 عضویت: 1395/06/20 تعداد پست: 2985 تو بارداري هيچ ضرري نداره.حتي ميشه به پوست بدن و مخصوصاروي دست ها زد مطمئنی ضرر نداره
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24968 والا دکتر واسه جای لکه های جوش واسم نوشت همچنین واسه تقویت پوست اطراف ناخنم که بر اثر مانیکور ... مال شمام رنگش سفیده ؟ قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15053 مال شمام رنگش سفیده ؟ جلدش زرده. عکسشو توو پستای قبل گذاشتم. مهم خود پماده وگرنه شرکت های سازنده با جلدهای متفاوت میسازن. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24968 جلدش زرده. عکسشو توو پستای قبل گذاشتم. مهم خود پماده وگرنه شرکت های سازنده با جلدهای متفاوت میسازن. خود پمادم سفیده مال شمام سفیده مثه کرم مرطوب کننده؟ قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
93amirhosein عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 518 پماد زینک اکسید مانع تشکیل چربی اضافی روی پوست می شود (چربی اضافی پوست را برطرف می کند). همچنین پوست را سفت می کند.این پماد بعضی اوقات برای درمان آکنه (جوش) به کار می رود.زینک اکسید ایجاد لکه های پوستی، التهاب پوست و تعداد و شدت آکنه را کاهش می دهد. کوتاهی زمان را وقتی فهمیدم که در کنارت بودم و طولانی بودن آنرا وقتی فهمیدم که در کنارم نبودی پـــــــــــــــدرم
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15053 خود پمادم سفیده مال شمام سفیده مثه کرم مرطوب کننده؟ بله. خود پماد سفیده به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15053 براي كسي كه جوش داره روي جوش بزنه اين پماد رو يا كل صورت؟! من فقط رووی جوشهام می زدم و می زنم. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
fatemima عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 266 ممنون عزیزم چشم فردا میرم پمادشو میگیرم😍😘😍 سلام ببخشید تاپیک تو نو خوندم میدونم برای چن سال پیشه اما اون پمادو گرفتین ؟؟نتیجه هم گرفتین؟؟
پاییزان98 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 5431 خود پمادم سفیده مال شمام سفیده مثه کرم مرطوب کننده؟ سلام دوست عزیزم زینک اکساید برای جای جوشاتون جواب داد؟ چه مدت استفاده کردید روزی چند بار 99/9/10 سَلامِت میکنم
parisaasdiii عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 1091 منم پوستم ناحیه پیشانی و روی گونه هام پره کک و مک بود ولی با انجام پیلینگ هالیوودی تو یه تک جلسه میتونم بگم ۸۰ درصد لک ها رفت و پوستم روشن تر هم شد خیلی راضی بودم از کلینیک و خانم دکتر عباسی.شماره دکترمو میزارم برات کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶.