2777
2789

فوش نداده ميدونه از مرد بد دهن بدم مياد خداكنه همين طور بمونه 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه همچین حقی جایی برای مرد تعریف نشده 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

در واقع برای کسی فحش دادن به عنوان حق در نظر نگرفته شده چه زن چه مرد 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
نه همچین حقی جایی برای مرد تعریف نشده 

۸اخه شوهرم میگه من مردم هرچیم گفتم تو باید خفه خون بگیری حتی اگه به خونوادتم فوش دادم تو نباید چیزی بگی

یعنی چی چه زور گو و غیر منطقی. چه جوری تحملش میکنی؟

همیشه هم خودش هم خونوادش همشون به همدیگه حق میدن..منم حس میکنم حتما اینجوریه....همشون پشت همن...

۸اخه شوهرم میگه من مردم هرچیم گفتم تو باید خفه خون بگیری حتی اگه به خونوادتم فوش دادم تو نباید چیزی ...

فحش بده نگا نمیکنم که مام به خانواده اون اون فحش میدیم البته تا حالا پیش نیومده خدارو شکر 

نه حق نداره فحش بده اصلا  ولی اینکه جواب بدی هم کار زشتیه اینطوری نمیفهمه چقد کارش زشته

ببین اون یکی دوسال بعد ازدواجمون شروع به فوش دادن به خودمو خونوادم کرده اولاش چیزی نگفتم یکی دوبار بعدش جواب دادم بشدت منو زد...امشبم دعوامون شد گفت بابات ...منم گفتم بابای خودته...اخه بخدا این نمیفهمه...وقتی فوشم نمیدم ولی اون فوش میده اصن ازم معذرتخاهی نمیکنه

ببین اون یکی دوسال بعد ازدواجمون شروع به فوش دادن به خودمو خونوادم کرده اولاش چیزی نگفتم یکی دوبار ب ...

همش منم که عذخاهی میکنم...اصن به خودش اجازه نمیده بگه ببخشید...هرکاری دوس داره میکنه میگه من مردم

همش منم که عذخاهی میکنم...اصن به خودش اجازه نمیده بگه ببخشید...هرکاری دوس داره میکنه میگه من مردم

ببخشید فحش به خودتو خانوادت میده کتکتم میزنه  اونوقت تو میری عذرخواهی؟

مقصر خودتی پس