2777
2789

اون کات کرد و من آسیب خوردم 

اما من سپردم ب خدا زخممو 

و می‌دونم جوابمو میده خدا 

اما من موقع کات عصبی شدم لج کردم گفتمش بابام درجریان ارتباطمون بود.. ( آخه پسر عموم بود قصدمون جدی بود) 

اونم ترسید و حتی می‌دونم جلو بابام احساس شرمندگی داره حس شرم و من عذاب وجدان دارم از این حرفم

میخام از طریق دوستم بهش بگم ک فلانی میگه اون شب اون حرف رو الکی گفتم و بابام درجریان نبود، صرفا برای رفع عذاب وجدانم بابت حرف دروغ..

کوچیک نمیشم ضایع نیس ؟

البته خودم دیگ هیچوقت پیام نمیدمش ب دوستم میگم فقط همین جمله رو بهش بگه.. یک هفته کات شدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه تاپیک توراه پله ...گزارش بزنین خواهش میکنم مسعله مهمه ...معذرت میخوام استارتر عزیز🙏🥺

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
چند وقته باهم بودین وارتباطتتون درچه حد بود دلیل کاتش چیبود

شش ماه 

داشتیم علنیش میکردیم همون شب ک با باباش حرف زد و گفت بابام اوکی داده روز بعدش کات کرد..

دلایلی آورد ک بنظر من مزخرف بود. مثلا گفت از همون اول نباس وارد این رابطه میشدم هیجانی پیش اومدم بدون فکر قدم برداشتم و فلان... مشکل از خود منه و فلان... البته زندگیشون از هم پاشیده و پر از مشکل بود ولی بازم چرت و پرت بود بهانه هاش

در صورتی ک یک روز قبلش منو برد بیرون و همه چی اوکی اوکی بود و اصرارم کرد ک دیگ موافقت کنم امشب با باباش درجریان بذاره..

در حد دست و بوسیدن بودن رابطه

شش ماه داشتیم علنیش میکردیم همون شب ک با باباش حرف زد و گفت بابام اوکی داده روز بعدش کات کرد..دلایلی ...

بی خیالش باش لیاقتت ونداره

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد