2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من باردارم تا حالا حس داغ شدن تخمدان نداشتم خیلی میترسم

توکل بر خدا

منم قبلا یبار سقط داشتم

تازه ازدواج دومم

یه ماه بعد ازدواجم بیمار شدم و نزدیک سه سال دوا ودرمون کردم...جاریم ک سه ماه بود ازدواج کرده بود حامله شده و من هم دکتر گفتن باید زود بچه بیارم

اقدامم... فقط خدا میتونه زندگیم و نجات بده

شوهرم میگه آنقدر خورد شدم ک داداش کوچیکم زودتر بابا شد

ولی مه چی دست خداست....اگر اون بخواد از هیچ همه چیز می سازه

توکل بر خدامنم قبلا یبار سقط داشتمتازه ازدواج دوممیه ماه بعد ازدواجم بیمار شدم و نزدیک سه سال دوا ود ...

الهی عزیز دلم من مطمئنم تو سنی نداری..و اینکه چقدر تو منی..۱۲ ساله ازدواج کردم از سال دوم ازدواج شروع کردم به اقدام تمام کسانی که بعد از من ازدواج کردن باردار شدن و بچه آوردن ولی از همه بدتر جاری کوچیکم بود که باردار شد و دیگه من و همسرم بدجور رفتیم تو مرکز توجه..اصلا سمت دکتر نرفتم چون متنفر بودم از بدو بدو ها و استرس ها و بداخلاقی های دکتر زنان..چند سال از لج جلوگیری کردم گفتم حالا که دو سال میخوام و نمیشه لابد خدا نمیخواد..تا دو سال پیش همین موقع باردار شدم ولی ایست قلبی کرد الانم یه ماهه فهمیدم باردارم ولی اونقدر ناامیدم که همش میگم اگه برم سونو میگه قلبش وایساده..خاطره ی تلخ دارم..عزیزم مطمئنم تو کمتر از ۶ ماه دیگه بارداری فقط بیخیالش شو

الهی عزیز دلم من مطمئنم تو سنی نداری..و اینکه چقدر تو منی..۱۲ ساله ازدواج کردم از سال دوم ازدواج شرو ...

آبجی جان سنم ۳۱ هستین جاری کوچیکم فقط به لج من زود حامله شد..

یبار خیلی دلم شکست نشستم گ یه کردم گفتم خدایا من که مریص بودم...مطلقه بودم...خانواده شوهرم همینجوری ازم متنفر بودن(می خداستن طلاقم بدن و الان هم دنبال بهانن...حتی جواب سلام من و نمیدادن چون مریص بودم... به پاشون افتادم تا طلاقم ندن...) گفتم خدایا اگر این جاریم به لج من این کارو کرده خودت جوابش و بدأ...باورت نمیشه شب مریص شد برده بودنش بیمارستان

..الان هم دکتر الفتن بدنش ضعیفه

آبجی من راضی ام بمیرم طع تلخ طلاق و دوباره نچشم

راستی برای بچت صبح ک بیدار میشی سوره حجرات و بخون واسه حفظ و سلامتی جنین فوق العاده هس و نمیزاره اتفاقی واسه بچت بیفته

فقط با قرآن و خدا مطمئن باش انشالله سالم به دنیا میاریش

آبجی جان سنم ۳۱ هستین جاری کوچیکم فقط به لج من زود حامله شد..یبار خیلی دلم شکست نشستم گ یه کردم گفتم ...

پس همسن هستیم..عزیزم باور کن باردار میشی هنوز خیلی جا داری..یکی از روزهایی که فکرشو نمیکنی است میزاری و میبینی مثبت شده و بچه اتو سالم بغل میگیری..مطمئن باش روی اونایی که زجرت دادن سیاه میشه 

پس همسن هستیم..عزیزم باور کن باردار میشی هنوز خیلی جا داری..یکی از روزهایی که فکرشو نمیکنی است میزار ...

بعد سه سال اقدام کردم به جز اون بار اولی که سه سال پیش باردار شدم و سقط شد....

زندگیم به این بارداری بستگی داره...

خیلی تحقیرم کردن

۳۱ واسه بارداری بالاست ابجی؟

بعد سه سال اقدام کردم به جز اون بار اولی که سه سال پیش باردار شدم و سقط شد....زندگیم به این بارداری ...

وااا کجاش بالاست؟زن پسر عموی من متولد ۵۷ بود پارسال بچه آورد اونم طبیعی بدون درمان..الان چند وقته اقدام کردی؟

وااا کجاش بالاست؟زن پسر عموی من متولد ۵۷ بود پارسال بچه آورد اونم طبیعی بدون درمان..الان چند وقته اق ...

تازه همین ماه اقدام کردم

می دونی آبجی

خیلی دلشکستم....برای شفای بیماری ستون فقراتم رفتم ۷ دی کربلا.... خیلی التماس کردم...بعد اینکه برگشتم یکم ستون فقراتم بهتر شد...ولی کامل خوب نشدم...از ۶ دی رژیم گرفتم...شیرینی جات و حذف کردم...گرمیجات خوردم...چیزای خوب خوردم...چیزای بد نخورم.... دی و بهمن و رژیم بودم و رعایت...و یکم دندونم درد می کرد درست کردم و که الیته هنوزم درد داره... ۴ اسفند رفتم اقدام...

میگن ۲۵تا ۳۵ سال بهترین سن بارداری هست

تازه همین ماه اقدام کردممی دونی آبجیخیلی دلشکستم....برای شفای بیماری ستون فقراتم رفتم ۷ دی کربلا.... ...

خب عزیز دلم تو همین ماه اقدام کردی پس استرس از خودت دور کن هر ماهی که اقدام میکنی فکر ماه اولته برای اقدام..اصلا بهش فکر نکن خودت رو به یه چیزی سرگرم کن رفت و آمد با خانواده همسر تا میتونی محدود کن فقط خودت و همسرت برات مهم باشه..باور کن همسرت رو از خودت راضی نگه داری خانواده همسر هیچ کاری نمیتونن علیهت انجام بدن..من که دلم روشنه تو باردار میشی چون مشکل بارداری نداری..حالا که متوسل شدی به امام حسین و جوابت رو داد پس مطمئن باش جواب اینو هم میگیری..فقط توی کل ماه مرتب اقدام داشته باش یک شب در میون..بعد از رابطه درجا پا نشو دراز بکش تا نیم ساعت..رحمت همین مشکلی نداره شاید نطفه بسته شده باشه همون لحظه ولی بازم میگم بیخیالش باش و مدام به خودت بگو هنوز خیلی وقت دارم و مطمئنم باردار میشم

ببین همین که به فکر ستون فقراتت باشی خیلی خوبه درمان رو ادامه بده چون بارداری با این شرایط جسمانی برات مشکل ساز میشه اقدام به بارداری رو داشته باش درمانی رو هم در کنارش انجام بده 

خب عزیز دلم تو همین ماه اقدام کردی پس استرس از خودت دور کن هر ماهی که اقدام میکنی فکر ماه اولته برای ...

آبجی جان استدس ندارم...توکلی به خداست...چون همه چی دست اونه ...اون اگر بخواد میده....دور از جونم اگرم نخواد کاری از دست من برنمیاد...

اما خب کاش بده...اگر تو عمرم یه فقط یه کار خوب کردم به حرمت همون یه کار خوبم بده...

نمیدونی خانواده شوهرم چجورین...برادر شوهرم بچشون و میکنن توچشم شوهرم...انقدررپز میدن

شوهرم قبلا ها خیلی دهن بین بود الان یکم بهتره ولی خب بازم خانوادش روش تاثیر داره