2777
2789
عنوان

پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 82 پست
نمیدونم به نظرم خیلی سخته آدم باید یه چیزی داشته باشه که بره جلو من هیچیبیی ندارم. البته اشتباهه هاا ...

بزار من به چیزی به عنوان دختر بگم 

ببین خیلیییی وقتا اونقدر که شما تو ذهنتون سخت کردین ما ازتون توقع نداریم، خیلی از پسرا میترسن از ازدواج که اصلا درست نیست 

ولی شرایطت رو میتونم بپرسم ؟ 

مثلا تحصیلاتی ، شغلی درآمدی و امکاناتی که تا الان فراهم کردی تا چه حد هست 

مثلا منو دلداری میدادی خودتم ناامیدی😂

تو نباید میومدی خخ نه مشکلات تو فرق می‌کنه با مشکلات من هر چند مال تو سختره فکر کنم. حالا تو منو دلداری بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار من به چیزی به عنوان دختر بگم ببین خیلیییی وقتا اونقدر که شما تو ذهنتون سخت کردین ما ازتون توقع ...

من یکم داستانم پیچیده شده چند تا شغل عوض کردم تا الان، الآنم دوباره دنبال یه شغل دیگه ام داستانش مفصله ولی دارم تلاش میکنم، سرمایه هم یه موتور دارم با 50 میل پول نقد و شایدم کمک پدرم همین. 

من یکم داستانم پیچیده شده چند تا شغل عوض کردم تا الان، الآنم دوباره دنبال یه شغل دیگه ام داستانش مفص ...

همینکه پر از تلاشی یعنی جربزش رو داری 

اگه بابا اینا تو خونه کمکت میکنن که مشکلی نداری 

اگه نه یکی دوسال صبر کن یکم جا پات رو محکم تر کن بعد با آشنا شو با دختر خوب 

همینکه پر از تلاشی یعنی جربزش رو داری اگه بابا اینا تو خونه کمکت میکنن که مشکلی نداری اگه نه یکی دوس ...

آره این شکلی بهتره فکر کنم ممنون از توصیه ت بابام بهم هیچی نمیگه ولی فکر کنم خیلی کمکم کنه امیدوارم بتونم چون آمادگی شو دارم واقعا وگرنه اصلا مطرح نمی‌کردم. 

آره این شکلی بهتره فکر کنم ممنون از توصیه ت بابام بهم هیچی نمیگه ولی فکر کنم خیلی کمکم کنه امیدوارم ...

انگار مسعولیت پذیرم هستی و در عین حال آگاهی 

خیلیییی خوبه، لطفا این ویژگی ها رو درون خودت ببین و کم نیار و نا امید نشو 

با بابات اگه راحت بودی میپرسیدی خیالت جمع تر میشد کجای کاری

انگار مسعولیت پذیرم هستی و در عین حال آگاهی خیلیییی خوبه، لطفا این ویژگی ها رو درون خودت ببین و کم ن ...

ممنونم ازت واقعا شماام همینطور به نظرم خانوم خوب و دلسوزی هستین. نه آدمی نیستم که چیزی از پدر مادرم بخوام برام مهم نیست کمکم کنه  خودم میتونم رو پای خودم وایستم ولی خب مطمئنم کمکم میکنن حالا به موقعش، خوشبختانه افراد خوبی جز خانواده کنار خودم دارم که کمکم کنن. 

ممنونم ازت واقعا شماام همینطور به نظرم خانوم خوب و دلسوزی هستین. نه آدمی نیستم که چیزی از پدر مادرم ...

ممنونم از تعریفت🌹🌹🌹

واقعا سعیمو میکنم تا جایی که بتونم به بچه های نینی سایت حس خوبی بدم و تا جای ممکن در حد توانم کمکشون کنم 

جالبه برام ، چون معمولا پسرا پر توقع تر از این حرفان که از خانوادش توقعی نداشته باشه 

شخصیت خوبی داری واقعا ، خدا حفظت کنه✨

ممنونم از تعریفت🌹🌹🌹واقعا سعیمو میکنم تا جایی که بتونم به بچه های نینی سایت حس خوبی بدم و تا جای م ...

بازم مچکرم ازت همچنین خدا شما رو هم حفظ کنه. 

فقط یه سوال خودت متاهلی ؟ ببخشید میپرسم هااا قصد جسارت ندارم من فکر میکنم شما سی سالت باشه درسته؟