2777
2789
عنوان

پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 82 پست
خوش به حالت واقعا کاش منم شهرستان بودم ولی خب اتهران هم زندگی خودشو داره

واقعا شمال مثل بهشته 

خودم چندباری تهران اومدم یا به واسطه دانشگام گاهی وقتا اصفهان میرم ولی دلم میخواد زودی بیام شمال🥲

یه حس خاصی دارم بهش

آره خب تهران  بیشتر میتونی تمرکز کنی رو پیشرفتت ، این قسمتش خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا شمال مثل بهشته خودم چندباری تهران اومدم یا به واسطه دانشگام گاهی وقتا اصفهان میرم ولی دلم میخو ...

آره میفهمم چند وقت اتفاقا با بهترین رفیقم رفته بودیم کافی شاپ صحبت میکردیم بعد گفت علی فکر کن الان کنار دریا یا یه منظره سرسبز بودیم چقدر خوب میشد واقعا ولی خب تو شهر شما میشه

آره میفهمم چند وقت اتفاقا با بهترین رفیقم رفته بودیم کافی شاپ صحبت میکردیم بعد گفت علی فکر کن الان ک ...

آره واقعا متوجهم 

شما  تهرانیا عاشق دریای شمالین ، ولی ما کمتر به دریا سر میزنیم 

آره واقعا متوجهم شما تهرانیا عاشق دریای شمالین ، ولی ما کمتر به دریا سر میزنیم

می‌دونم عادی میشه ولی اینا برای من عادی نمیشه من اگه شمال بودم همیشه کنار دریا یا کوهستان میرفتم چون حس بینظیری دریافت می‌کنه آدم. آدم‌ رو به فکر می‌بره البته اگه فرد خوبی کنارت باشه که چه بهتر. حتی الان که تهرانم سعی میکنم خیلی جاها برم مخصوصا بین مردم. 

می‌دونم عادی میشه ولی اینا برای من عادی نمیشه من اگه شمال بودم همیشه کنار دریا یا کوهستان میرفتم چون ...

آره یه جورایی عادی میشه، اولین باری که میخواستم رانندگی کنم بابام منو برد دریا اونجا بهم یاد داد ، یادمه تو ساحل رانندگی کردم خیلی حس خوبی داشت برام اون روز  

انگار پسر اجتماعی هستی  

موافقم باهات منم از طبیعت و سفر لذت میبرم  و حس خوبی بهم میده ، مخصوصا اگه فرد خوب کنارت باشه