2777
2789
عنوان

پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 82 پست
منتظر که نه مسیرم رو میرم تو طول مسیر با آدم زندگیم بر میخوردم دیگه ، واقعا خیلی رو خودم کار کردم با ...

الان چیکار می‌کنی تو طول روز مثلا، شما ام دیگه سپردین به قسمت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس میخونم ، به جز اون تدریس خصوصی میکنم رو شخصیتم کار میکنم ، من آره فکر کنم خودتم سپردی به قسمت آ ...

آره تقریبا منم سپردم ببینم چی میشه در آینده خدا چی بخواد. دنیا خیلی ناپایداره ولی خب باید زندگی کرد دیگه ما محکومیم به زندگی. 

آره تقریبا منم سپردم ببینم چی میشه در آینده خدا چی بخواد. دنیا خیلی ناپایداره ولی خب باید زندگی کرد ...

من به قسمت سپردم ولی حس محکوم بودن ندارم جدی 

حس میکنم زندگی قشنگه همه جورش✨

توام جاهای دیگه که من سخت نمیگیرم سخت میگیری ، به نظرم رو اون قسمت ها کار کنی راحت تر زندگی میکنی 

من به قسمت سپردم ولی حس محکوم بودن ندارم جدی حس میکنم زندگی قشنگه همه جورش✨توام جاهای دیگه که من سخت ...

چرا محکومیم به زندگی دنیا بارش منفیه آخرش مرگه ، مرگ خودمون مرگ عزیزانمون واقعا این دنیا یک شوخیه

چرا محکومیم به زندگی دنیا بارش منفیه آخرش مرگه ، مرگ خودمون مرگ عزیزانمون واقعا این دنیا یک شوخیه

وقتی میتونی کاری کنی که از مسیر لذت ببری چرا محکوم باشی 

آره غم و غصه هم هست تو طول مسیر ولی سن من و تو برای ناامید شدن نیست ، 

وقتی میتونی کاری کنی که از مسیر لذت ببری چرا محکوم باشی آره غم و غصه هم هست تو طول مسیر ولی سن من و ...

اشتباه نکن ناامید نیستم فقط می‌دونم که این دنیا پوچه باور کن همون لذتش هم مصیبته ولی منم دوسش دارم از صحبت کردن با آدم ها لذت میبرم از خوبی کردن به خانواده رفقا ولی خب دیگه زیاد نمیشه بهش دل بست چون همین یه ساعت دیگه ممکنه آدم بمیره