2777
2789
عنوان

پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 82 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا‌؟ انتخاب خودت بود؟ یا شرایط‌‌ خوبی نبود؟

همیشه خواستگار خوب داشتم  و دارم خداروشکر 

بخوام چند نمونه بگم خواستگار استاد دانشگاه و وکیل و پزشک و…

ولی به دلم نبودن مهرشون به دلم ننشست، منم خیلی به عشق حساسم  برام مهمه که همسرم رو خیلی دوست داشته باشم 

در حال حاضر هم دانشجوی دکتری هستم ، رشتمم مهندسی پزشکی  هست 

همیشه خواستگار خوب داشتم و دارم خداروشکر بخوام چند نمونه بگم خواستگار استاد دانشگاه و وکیل و پزشک و ...

خیلی خوبه شما شخصیت جالبی دارین. خب چرا خوشتون نیومد. ظاهرشون مشکل داشت.

خیلی خوبه شما شخصیت جالبی دارین. خب چرا خوشتون نیومد. ظاهرشون مشکل داشت.

از چه نظر جالبه شخصیتم؟🥲

خب مثلا همیشه خواستگارام ۷۰ درصد معیار هامو دارن

مثلا شغل و جایگاه خوب و اصالت خوبی دارن ولی قیافش  ۷۰ درصد به دلم میشینه 

یا من یکم بیبی فیسه صورتم ، آقا پسر  وکیل بود،هفت سال ازم بزرگ تر بود 

من کنارش خودمو تصور میکردم  انگار نمیشد همسرش باشم😅

کوچولو تر دیده میشدم 

یا مثلا واقعا دوس داشتم تو کشورم باشم بعد یکیشون دوس داشت بعد ازدواج بریم کشور دیگه که خب من دوست نداشتم 

یا یکی دیگه دندون پزشک بود اصالت خوبی هم داشتن ولی خیلی با دختر خاله ها و… راحت بودن و بغلشون هم میکرد با دست میدادن من نمیتونستم بپذیرم 

به هر حال هر بار یه دلیلی بود که من نتونم قبول کنم

هر بار سنتی بودن خواستگار هام البته

از چه نظر جالبه شخصیتم؟🥲خب مثلا همیشه خواستگارام ۷۰ درصد معیار هامو دارنمثلا شغل و جایگاه خوب و اصا ...

احساس میکنم دختر خودساخته ای هستی. اعتماد به نفس خوبی هم داری در کنار فهم و درک بالا و البته دلسوزانه برخورد کردی با من. پس سخت پسندی به خصوص ظاهر یعنی چی که ۷۰ درصد دنبال ۱۰۰ درصدی؟ اینطوری که شاید کسی پیدا نشه. اخلاق و شخصیت مهم تره یا ظاهر؟

احساس میکنم دختر خودساخته ای هستی. اعتماد به نفس خوبی هم داری در کنار فهم و درک بالا و البته دلسوزان ...

ممنونم از تعریفت🌹🌹🌹

نه دنبال ۱۰۰ درصد نیستم واقعا ، قیافه مهمه ولی تا حدی که به دلم بشینه  

الان دلایلی که گفتم منطقی نبود؟ من اینجا دوس دارم یکی اونور دوس داره نمیتونستم قبول کنم ، اونم که یکم فرا تر میرفت تو ارتباط با خانوادش البته من مذهبی نیستم ولی چارچوب ها مهمن برام 

هر بار به دلیلی پیدا میشد که بگم نه 

واقعا دوستی با پسرا رو هم نمیپسندم  انگار مدلم نیست و راحت نیستم این سبک رو

احساس میکنم دختر خودساخته ای هستی. اعتماد به نفس خوبی هم داری در کنار فهم و درک بالا و البته دلسوزان ...

اون قسمت که گفتی دلسوزانه برخورد کردم بهت 

نه فقط سعی کردم بعدی رو که تو نمیتونستی از خودت ببینی رو بهت نشون بدم تا اینقدر خودت رو قضاوت منفی نکنی و عقب نکشی برای ذهنیتی که کاملا درست نیست✨

ممنونم از تعریفت🌹🌹🌹نه دنبال ۱۰۰ درصد نیستم واقعا ، قیافه مهمه ولی تا حدی که به دلم بشینه الان دل ...

چرا اون دو تا منطقی بود ولی اون که گفتی قیافش در نظر گرفتم. نمیدونم شاید سختگیرانه بود البته که حضوری آدم‌ متوجه میشه قطعا.  منم دوستی رو نمیپسندم زیاد ولی خب الان میخوای چیکار کنی؟ منتظری؟

چرا اون دو تا منطقی بود ولی اون که گفتی قیافش در نظر گرفتم. نمیدونم شاید سختگیرانه بود البته که حضور ...

خدایی کنارش خیلی کوچولو دیده میشدم😂

حتی از مامانم هم پرسیدم گفت آره 

ولی خودش وکیل بود، باباش قاضی بود، داداشش کامپیوتر یا معماری خونده بود و ترکیه شاغل بود 

تهران دفتر داشت خودش  عالی بود. یعنی به هر کی گفتم ردش کردم موند🥲 

چرا اون دو تا منطقی بود ولی اون که گفتی قیافش در نظر گرفتم. نمیدونم شاید سختگیرانه بود البته که حضور ...

منتظر که نه مسیرم رو میرم تو طول مسیر با آدم زندگیم بر میخوردم دیگه ، 

واقعا خیلی رو خودم کار کردم بابت معیار هام  که غیر منطقی نباشن 

ممنونم از تعریفت🌹🌹🌹نه دنبال ۱۰۰ درصد نیستم واقعا ، قیافه مهمه ولی تا حدی که به دلم بشینه الان دل ...

چرا منطقی بود منم مثل شما فکر میکنم ولی اون که گفتی نمیتونم تصور کنم یکم شاید سختگیرانه بود ولی خب الان حالا میخوای چیکار کنی؟

اون قسمت که گفتی دلسوزانه برخورد کردم بهت نه فقط سعی کردم بعدی رو که تو نمیتونستی از خودت ببینی رو ب ...

به هر حال به نظرم همین که وقت گذاشتی ارزشمند 

خدایی کنارش خیلی کوچولو دیده میشدم😂حتی از مامانم هم پرسیدم گفت آره ولی خودش وکیل بود، باباش قاضی بو ...

خب آره مهمه باید به دلت بشینه دیگه ولی خب به شرطی که بعدا نگی چرا بهش بله نگفتم.