rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7554 عنوان اینستام تعلیق شدههه😭😭😭کمک 82 بازدید | 9 پست بچههه ها من چیکار کنممم اینستام تعلیق شده نمیدونم برم توش دیگههههه چجوری رفع کنم؟! تو رو خدا واسم مهمهه۳.۴ روزه 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍 1403/12/07 | 23:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
flames_of_emotions عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 اون فرم اعتراضو اینارو پر کردی؟ که شماره و ایمیل میگیره و ویدیو از صورتتمعمولا بعد ۲۴ ساعت یعنی یه روزه برمیگرده چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
sahara60 عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 464 چرا تعلیق شده برات گزارش زدن ؟ لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7554 اون فرم اعتراضو اینارو پر کردی؟ که شماره و ایمیل میگیره و ویدیو از صورتتمعمولا بعد ۲۴ ساعت یعنی یه ر ... اره همه کار کردمم ولی ویدیوم میره واس اپلود بعد اپلود نمیشه:/// 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7554 چرا تعلیق شده برات گزارش زدن ؟ نمیدونمممینی گزارش زدننن؟ 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
flames_of_emotions عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 اره همه کار کردمم ولی ویدیوم میره واس اپلود بعد اپلود نمیشه:/// اگه نتونی آپلود کنی که برنمیگرده پیجت ممکنه برای همیشه پاک بشه چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 نمیدونمممینی گزارش زدننن؟ نه بخاطر گزارش نیساینستا تشخیص داده رباتی چون خیلی حساس شده مثلا بخاطر فالو یا آنفالو لایک کامنت زیاد و پشت سر هم چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7554 نه بخاطر گزارش نیساینستا تشخیص داده رباتی چون خیلی حساس شده مثلا بخاطر فالو یا آنفالو لایک کامنت زیا ... الان رفتم اپلود کردم عکسمو.. امیدوارم درسشه 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
flames_of_emotions عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 الان رفتم اپلود کردم عکسمو.. امیدوارم درسشه انشالله عزیزم احتمال زیاد فردا برمیگرده چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم