2777
2789
عنوان

روز وکیل مبارک وکلای واقعی

246 بازدید | 7 پست

وکلایی که وکیلن نه تاجر

وکلایی که بدون قانون تسهیل و به سختی و با آزمون و اختبار وارد این حوزه شدن

وکلایی که مدافع حقن نه پول

وکلایی که توی انتخاب پرونده انصاف رو رعایت می‌کنن

وکلایی که گاهی اوقات برای بعضی پرونده شب‌ تا صبح خوابشون نمی‌بره

وکلایی که با عشق وکیل شدن.

سعی کردم وکیل واقعی باشم

نمی‌دونم چقدر موفق بودم 

ولی کاش واقعی باشم.

روز وکیل مدافع و سالروز استقلال کانون وکلا مبارک❤️

همین صحبتتون بی انصافیه

مثل این میمونه بگی هرکسی غیر از دهه پنجاهی باشه آدم نیست /=

سال اول تسهیل رو جلوی دکترای حقوقیش بذاری میگه سوال استاندارد نیست و مشکل داره و فرار میکنه جواب تلفن هم نمیده

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته حدود ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همین صحبتتون بی انصافیهمثل این میمونه بگی هرکسی غیر از دهه پنجاهی باشه آدم نیست /=سال اول تسهیل رو ج ...

من با قانون تسهیل مخالفم عزیزم

اونی که با قانون تسهیل آزمون داده درصدهایی زده که قابل قبول بوده،مبارکش باشه

ولی با اساسی منفی سه و مدنی ۸ درصد کسی نباید وکیل بشه.

وکالت مثل راننده تاکسی بودن نیست که اشباع نشه و هر کی بخواد بیاد توی این حوزه

وکالت راه و رسم داره

اگر وکیل باشید یا حداقل حقوقی‌ای باشید که یکبار به کانون یا مرکز سر زده باشید،متوجه متظورِ منِ دکترای حقوق میشید😊

من با قانون تسهیل مخالفم عزیزماونی که با قانون تسهیل آزمون داده درصدهایی زده که قابل قبول بوده،مبارک ...

من مخالف اینکه سطح علمی بره بالا نیستم ولی با یه چوب همه رو زدن کاملا با غرض‌ورزی هستش

مثل این میمونه بگی فلانی تهرانیه و سایر استان های دیگه شهرستانی محسوب میشن و ادم خندش میگیره ولی خنده عصبی

هرچند بحث کردن من و شما فایده ای جز کلنجار رفتن باهمدیگه نیست 

((فعل و فاعل و جمله بندی اشتباهه ولی دارم چندتا کار انجام میدم برای همین تمرکزی توی تایپ کردن ندارم))

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته حدود ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

من مخالف اینکه سطح علمی بره بالا نیستم ولی با یه چوب همه رو زدن کاملا با غرض‌ورزی هستشمثل این میمونه ...

باشه 

حق با شماست

این وکلای بیکار نتیجه همون قانون تسهیله.

وکیل بشید بعد هم اگر موکل نداشتید یاد این مکالمه بیفتید.

موفق باشید😊

باشه حق با شماستاین وکلای بیکار نتیجه همون قانون تسهیله.وکیل بشید بعد هم اگر موکل نداشتید یاد این مک ...

هروقت سی ام اس فعال شد بیکار بودم یه پیام به شما و آقای کوشا میدم 🌹