2777
2789
عنوان

داداشم امروز رفت سربازی😣😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4948 بازدید | 52 پست
وااای 😐بیچاره.. من دق میکنم که.. هیچی مرخصی ندادن😲چراااخب😲 بعد میتونست زنگ بزنه بهتون؟چند روز ...

اره تو راه ک میرفت گوشی یکی رو گرفت زنگ زد گفت من رفتم ،بعدشم دوهفته بعد زنگ زد ادرس داد براش پول فرستادیم اونموقع خیلی کارت مد نبود زیاد،هفته ای ی بار زنگ میزد،ولی وقتی اومد چقدر دلتنگمون بود ههمونو کلی بغل کرد گفت حالا قدر خانوادمو میدونم

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیدونی چند وقت یکبار بهش مرخصی میدادن؟وقتی آموزشی بود میتونست زنگه بزنه خانوادش؟😢😢

اره یه شماره داده بود...معمولا شب درمیون میزنگیدیم..گهگاه مشغول بود یا میگفتن خوابه...یه بار اومد مرخصی چون پدرشوهرم رفت خاش و از فرمانده اجازه گرفته بود..شانسی بعضیا یه بار میان میان دوره بعضیا هیچ بار..ولی تماس راحت بود

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
تبریز.نزدیک بود برای همین.انشاءلله به سلامتی بگزرونن.دلتنگش نشدی؟ 

انشاالله

چرا خیلی دلتنگشم خیلی زیاد😔

هرجا میرم به اکانتش پیام میدم واسش تعریف میکنم عکس میفرستم..وقتی اومد مرخصی ببینه خستگیش کمتر بشه😍

از دلتنگی همش اشک تو چشمام جمع میشه

تو خیابون تو خونه بازار همش به یادشم..حتی خوابشو دیدم😍😍😍

عشق منم سربازه تو اموزشی حتی میتونن هر روز هم زنگ بزنن

😐😐😐😐نکنه زنگ زده من ناشناس بوده جواب ندادم..اخه ی خطم که الان بازم خاموشه همونی که بهش گفتم زنگ بزنه😢

اون یکی خطمم دیدم چندبار ناشناس زنگ زده😐گفتم خودش نیست

فکرکنم خاک بر سر شدم😐😐😐

نمیدونم کی مرخصی بهش میدن😠

انشاالله چرا خیلی دلتنگشم خیلی زیاد😔 هرجا میرم به اکانتش پیام میدم واسش تعریف میکنم عکس میفرستم.. ...

اخی 😍😍عشقتون پایدار عزیزم

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜
😐😐😐😐نکنه زنگ زده من ناشناس بوده جواب ندادم..اخه ی خطم که الان بازم خاموشه همونی که بهش گفتم زنگ ...

احتمالا بعد سه هفته مرخصی میدن

از این به بعد شماره ناشناساتو جواب بده خب

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇