2777
2789
عنوان

داداشم امروز رفت سربازی😣😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4948 بازدید | 52 پست
نه..یعنی نمیدونم چون من شماره ای رو دادم بهش که 12 روز خاموش بود خط دست خودم نبود یادم رفت ی خط دیگه ...

حتما زنگ زده.نگران نباش اموزشی رو بهشون سخت میگیرن.منو عشقمم توو اموزشیش کم حرف میزدیم اما حتما هرروز بهم زنگ میزد..فک کن روزی یکی دودیقه حرف میزدیم 😍وای یادش بخیر... الان سه ماهه بیخبرم ازش و دلتنگشم

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜
داداش من رفته بود تقسیم بندی همونجا سوار ماشین کردن بردنشون آموزشیش تموم شد اومد،بیچاره نه لباس برده ...

وااای 😐بیچاره..

من دق میکنم که..

هیچی مرخصی ندادن😲چراااخب😲

بعد میتونست زنگ بزنه بهتون؟چند روز ی بار؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما زنگ زده.نگران نباش اموزشی رو بهشون سخت میگیرن.منو عشقمم توو اموزشیش کم حرف میزدیم اما حتما هررو ...

خوش بحالت..😍

بهش مرخصی میدادن؟

من شب قبلش اینقدر دعوا کردم باهاش یادم رفت بپرسم راجب آموزشی و حاشیه هاش😂😂😂😂

آخی خدا همراهش باشه.من روز بعدی که داداشم رفت سربازی با اقوام شوهر رفتم سفر

چقدر گریه کردما.یادم میوفتاد کچل کرده و الان تو اتوبوس ضعف میکردم

برا دوتا داداشم گریه کردم.یکیش نه چون خیلی نزدیک بود

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.
خوش بحالت..😍 بهش مرخصی میدادن؟ من شب قبلش اینقدر دعوا کردم باهاش یادم رفت بپرسم راجب آموزشی و حاش ...

اره ولی کم.وقتی رف اموزشی سه هفته بعدش اومد مرخصی، بعدش دوهفته یبار اومد تا دوماه تموم شد.خیلی دوران خوبی بود هرمرخصیش اول منو میدید بعد میرف خونشون 

😍😍

خداکنه الان حالش خووب باشه

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜
دعاکن براش انشالله اونم هوایی میشه میره

عزیزم من خودم داداش دارم میدونم چقدر دلتنگی خیلی سخته ولی براشون لازمه انشاالله به سلامتی بره و برگرده امیدوارم داداش منم متحول بشه بره 

اینطوری مرد تر میشن

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
اره ولی کم.وقتی رف اموزشی سه هفته بعدش اومد مرخصی، بعدش دوهفته یبار اومد تا دوماه تموم شد.خیلی دوران ...

کجا بوده اینقدر بهش خوش میگذشته😆

یار من رفته یزد😐اینقدر هول دعوا بودم دقیق ترشو نپرسیدم😆

ایشالله حال هردوشون خوب باشه

به سلامتی و خوشی برگردن😍

نه بابا باوجود اینکه بابام هم شصت سالشه واون تک پسره معاف نشد گفتن شده پدر هفتاد ساله😤

واه

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
کجا بوده اینقدر بهش خوش میگذشته😆 یار من رفته یزد😐اینقدر هول دعوا بودم دقیق ترشو نپرسیدم😆 ایشالل ...

تبریز.نزدیک بود برای همین.انشاءلله به سلامتی بگزرونن.دلتنگش نشدی؟ 

کجا بوده اینقدر بهش خوش میگذشته😆 یار من رفته یزد😐اینقدر هول دعوا بودم دقیق ترشو نپرسیدم😆 ایشالل ...

عشق منم سربازه

تو اموزشی حتی میتونن هر روز هم زنگ بزنن

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇