2777
2789
عنوان

چکار کنم قرمه سبزی ام خوشمزه بشه

70 بازدید | 4 پست

هر وقت قرمه سبزی یا سوپ درست می‌کنم شوهرم میگه برو پیش مامانم آشپزی یاد بگیر منم خیلی عصبی میشم دوست ندارم برم پیشش بگم شوهرم غذا درست کردنمو دوست نداره آشپزی یادم بده تورو خدا هر کسیکه  قرمه‌سبزی و سوپ جو رستورانی رو بلده کامل واسم دستورش رو بزاره ممنون

سبزی هات ترکیبشون ترکیبای اصلی باشه

سرخشون کن

گوشت تازه استفاده کن

لیمو به اندازه استفاده کن

بذار قشنگ جا بیفته لوبیا و گوشت

از لوبیای مناسبم استفاده کن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

فقط قرمه سبزیتو قشنگ سرخ کن قشنگ گوشت پیاز تو سرخ نمک ادویه زردچوبه بعدش سبزی لوبیا رو بریز بعد اب اضافه کن به اندازه دوتالیمو عمانی بنداز جوش که اومد زیرشو کم کن تا قشنگ حداقل ۵ ساعت بجوشه جا بیفته آخرسر چندانکه یخ بنداز 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرمه سبزی خواستی بپزی باید سبزی رو با روغن زیاد کامل کامل سرخ کنی، یعنی فقط یه درجه کمتر از سوختن و سیاه شدن

لیمو عمانی و گوشت گوسفندی و لوبیا چیتی هم شخصا بیشتر می‌پسندم

پیاز رو رنده کن و آب اضافیشو بگیر و سرخ کن که لعاب دار بشه

گوشت رو حتما حتما با پیاز تفت بده که رنگش عوض شه

بعد از اینکه همه چی پخته بود، نیم ساعت بذار بدون در قل بخوره که حا بیوفته

یدونه از این عصاره های قرمه سبزی هم بهش اضافه کن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

سوپ هم چیز خاصی نداره

مرغ نگینی خیلی ریز یا ریش ریش

جو رو با آبِ مرغ بپز، جو پرک خیلی مجلسی نیست ولی برای خودتون سریع آماده میشه

هویج رو میتونی درسته بندازی، بعد له کنی

یا رنده شده بریزی

وقتی همه چیز پخت، یکی دوقاشق آرد رو تو آب سرد حل کن و بریز توش که غلیظ بشه

سبزی رو آخر بریز که رنگش بد نشه، من فقط جعفری میریزم

یه عصاره مرغم بریز توش 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.