2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرجی بیشتر میخونم کمتر میفهمم

بابا اتوبوس مقصدش زنجان بوده راننده تاکسی افتاده دنبالش ببین کجا پارک می‌کنه خانمه رو پیاده کنه

دیگه جوکی بود که دخترم گفته 🥰🥰🤣🤣

به آبادانیه میگن آدرس دقیق خونتون کجاست؟

میگه :

قاره خوزستان، کشور آبادان، شهرستان برزیل، محله ساعو پاعولو، کوچه ی دوم، کنار فلافلی کوکام رونالدو😂😂

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

بابا اتوبوس مقصدش زنجان بوده راننده تاکسی افتاده دنبالش ببین کجا پارک می‌کنه خانمه رو پیاده کنهدیگه ...

فهمیدم😂خوابالوام مغزم لود نشده

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

یبار داشتیم با دوستم تو مدرسه اعترافارو میخوندیم یاد یه داستانی افتاد.

تعریف میکرد که یبار خواب بوده و خونه هم تنها بوده ، خانودشم مهمونی بودن یهو زنگ خونه رو یه ماموری (گاز، آب، برق) میزنه با چشمای خوابالو درو باز میکنه نفهمیده چه ماموریه😂 از اونور مامانشم زنگ میزنه

به مامانش میگه مامور آب اومده کنتور برقو نگاه کنه😂مامانش میگه چییی!

دوباره دوستم میگه مامور گاز اومده کنتور آبو ببینه🤣خلاصه هی اون بگه و هی مامانش بگه چچچچییی؟؟؟ در آخر مامانش شاکی میشه که مگه دوستم چه گندی بالا آورده که اینجوری حرف میزنه. که دوستم جلو ماموره میگه چمییییبیدونم یه پدرصگی  اومده یه چیزیو ببینه دیگههههه 😂میگه پشمای ماموره ریخته بود

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

میگن تو بهشت جوی های روان از عسل هست...

واسه اینکه عسل بتونه جاری بشه

یا باید شیب زمین ۷۸ درجه باشه😳

یا دمای هوا ۹۳ درجه باشه...😐

خلاصه جهنمیه واسه خودش , گناهتونو بکنین عزیزان دل😜😂😂

😂😂😝😝

خدایا همه بندهاتو مث هم ببین 😕

این واقعیه

بچه های عموم واسه مراسمی جمع شدن خونه عموم خانما رفتن تو یه اتاق که بخاریش روشن نمیشه

فردا صبحش دختر عموم با حال بد و بیخوابی به پسرعموم یه کاغذ میده میگه دیشب تا صبح نخوابیدم از سردرد دارم می میرم برو اینو بگیر بیار

پسر عموی گیج هم اصلا برگه رو نخونده داد به مسیول داروخونه اون هم با صدای بلند و خنده گفته:شیلنگ گاز یک متر بست دوعدد😂😂😂😂

یه روز یه معلمی رفت پیش شاگرد تنبلش و بهش گفت:چرا درس نمیخونی؟!اگه کم کاری از من بیا این چوب مال تو ...

این خیلی خوب بود😂😂😁

نمیخوام خوب بودنمو ثابت کنم ترجیح میدم برن تجربه کنند و برگردن 😏

بهش بگو همون پیاز رو بزنه موز شده ۱۵۰ تومن 😅

چشم بهش میگم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂