2777
2789
جررر مردم از خنده

جیگرتووو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤣🤣🤣🤣🤣

😁😐😐😁😁😘

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ماشالا منبع جوک،😁

😁ها 

میدونید اگه ماکارونیا پرخوری کنن چی میشه؟نودل میکننهار هار هار هار ...

😂😂😂😂عععععع

یه روز یه معلمی رفت پیش شاگرد تنبلش و بهش گفت:

چرا درس نمیخونی؟!اگه کم کاری از من بیا این چوب مال تو منو بزن.

میگن ناظم ومدیر بزور معلم رو از زیر چوب در آوردن

😅😅😅😅😅

میگن خارجی ها پزشک خانوادگی دارن وکیل خانوادگی دارن دوست خانوادگی دارن...ما ایرانی هام یه مشت فضول خانوادگی داریم🙄

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

یبار هم یه خانم سوار تاکسی بود به راننده گفت :آقا من کنار همین اتوبوس پیاده میشممیگن خانمه پلیس راه ...

من هرجی بیشتر میخونم کمتر میفهمم 

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری