2777
2789

ی بار هویجه خیلی اب میخوره به باباش میگه بابا بابا من آب هویج دارم😐😐😐😐

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

امان از دسته این مانکنای جلویه مغازه‌ها امروز دماغ یکیشونو گرفتم برگشت بهم گفت مرض داری؟ نگو صاحب مغازه بود!! 😐

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غضنفر تور انداخته بود رو آسفالت ماهی بگیره بهش گفتن : چقدر خری، اینجا ماهی نیست!!!! غضنفر میگه: من خر!! این حیف نونو چی میگی، یک ساعته وایستاده ازم ماهی بخره😐

🤣🤣

😁😐 خیلی مسخره بود 

دختران گروه را ﮔﻔﺘﻨﺪ:

ﻋﻠﻢ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﯾﺎ ﺛﺮﻭﺕ؟ 🎓 ®💰

ﻓﺮﻣﻮدند: شوهرررررررری که ثروتمنده

باعث پیشرفت علمی ما میشه 👏😜😁😂

😂😂😂😂😂😂

خدایا همه بندهاتو مث هم ببین 😕

یکی ﺍﺯ ﺗﻔﺮﯾﺤﺎﺕ ﻧﺎﺳﺎﻟﻤﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ :

ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻣﯿﺮﯾﻢ ﺷﻬﺮﺑﺎﺯﯼ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﭘﯿﭻ ﻭ ﻣﻬﺮﻩ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﺒﺮﻡ

ﻫﺮ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺳﻮﺍﺭ ﻣﯿﺸﯿﻢ

ﺑﻪ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﯿﻢ که ﺍﺻﻮﻻ ﺁﺩﻡ ترسوییه

ﻣﯿﮕﻢ : ﯾﺎ ﺧﺪﺍ ﺍﯾﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﺯ ﺷﺪ ؟

اونم که مثل سگ میترسه

رفتم کبابی چلو کبابش شیرین بود!

گفتم آقا چرا شیرینه کبابتون؟

گفت پیاز گرونه موز چرخ کردم😐

امروز یه پسر بچه تو پارک داشت گریه میکرد ازش پرسیدم چی شده پسر‌جان

گفت ده هزار تومن داشتم گمش گردم

‏منم خیلی دلم به حالش سوخت

‏پنج هزار تومن از ده هزار تومنی که
پیدا کرده بودم رو دادم بهش😐😂😂😂

😁😁😁😁😁😁

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

یه مردی بود که هر شب جمعه میرفت بهشت زهرا و بالای یه قبری مینشست و زار زار گریه میکرد و میگفت:

چرا رفتی و منو بدبخت کردی…

بهش گفتن این کیه که هر شب جمعه سر مزارش گریه میکنی؟!

برادرته؟

پدرته؟

بچته؟

کیته؟

میگه: هیچکدوم!

این شوهره اول زنمه

بابابزرگم خرت و پرت دستش بود ازش گرفتم که اذیت نشه، داد زد آای دزد بگیرینش

قرص آلزایمرشو دادم خورد بعد منو شناخت گفت: کاوه تو کی دزد شدی؟ 😐😂

😂😂😂😂😂

•┈┈••✾❀🍃♥️🍃❀✾••┈

⠀‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‎‎‌‌‎‌‌‍‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌‎‎‎‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‎‎‌‌‎ ‌‌‎‌‌‎#روانشناسی

#مشاوره

#زندگی

#پروفایل_عاشقانه_دلنوشته

#کلیپ_خنده_دار_عاشقانه_غمگین

#خدا_زندگی_خوشبختی

#روبیکا

#کانال_ما_را_در_روبیکا_دنبال_کنید.

#کانال_خدا_زندگی_خوشبختی

@zendegi14032025

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

یه بارم رفتم سر قرار به دختره زنگ زدم گفتم:

من نیم ساعته رو نیمکت نشستم نتونستی بیای؟

‏گفت: تو همونی که تیشرت باب اسفنجی پوشیدی

جوراب صورتی پاته با صندل؟

گفتم: اره

گفت: نه نتونستم بیام