2777
2789

عمل بینی باقلوا ترین عمل بود برای من 

هم از نتیجه راضی بودم 

هیچ دردی نداشتم فقط کلافه از وجود تامپون توی بینی بودم 

بایه بچه ی دوساله عمل کردم و به همه ی کارامم رسیدم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی راحته س روز با تامپون نمیتونی نفس بکشی و تموم سختیش همینه که نه میتونی غذا بخوری نه بخابی ولی ب ...

بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟

ورم چقدر طول کشید بره؟🥺

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

هر دو هنوزم ورم داره

من خیلی تگران ورم بعدعملم چون بینیم گوشتیه و یه دو ماه بعد عملم یه مراسم مهم داریم🥺موندم عمل کنم یا نه

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من خیلی تگران ورم بعدعملم چون بینیم گوشتیه و یه دو ماه بعد عملم یه مراسم مهم داریم🥺موندم عمل کنم یا ...

میتونی در حد دو سه ساعت چسب نزنی یا بذاری برای بعد مراسم عمل کنی ولی تا ۲ ماه اونقدر ورم نداره که بزرگتر از بینی قبلی بشه 

میتونی در حد دو سه ساعت چسب نزنی یا بذاری برای بعد مراسم عمل کنی ولی تا ۲ ماه اونقدر ورم نداره که بز ...

عه خب پس خداروشکر