2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 35 پست

منم مثل توام گاهی.

فقط یه فرق داریم. منم مثل شوهرم کارمندم.

پس همیشه شاکر باش. چون یکی بد تر تو هم هست. :((

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

عزیزممم الان بچه ت شش ماهه است؟؟ 

شیر خودت رو میخوره یا شیر خشک؟

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خسته شدم امیدوارم این روزا زودتر بگذره هرچند دوست دارم از این روزای دختر شش ماهم نهایت لذت بب ...

الان احساس خستگی داری یا افسردگی ؟؟ 

فکر می کنی اون قدر شدید باشه که احتیاج به دخالت مشاور داشته باشی؟

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

منم بعد زایمانم تو یه شهر غریب بودم و درک می کنم دست تنها خیلی سخته 

اول باید حال خودت رو خوب کنی 

باید علت ناراحتی خودت رو کشف کنی 

مثلا من بی خوابی اذیتم میکرد تصمیم گرفتم هروقت دخترم تو روز میخوابه منم بخوابم این جوری خیلی حالم بهتر شد جمعه ها هم دخترم رو میذاشتم پیش همسرم میرفتم استخر عالی بود 

به تغذیه ت برس الان تو زمستون کمتر سرخ کردنی بخور 

شیرینی افسردگی رو بیشتر می کنه زیاده روی نکن

شربت عسل درست کن 

عرق نسترن و عرق بیدمشک بخر با کمی زعفرون و نبات شیره درست کن روزی یک لیوان از این عرقیجات رو شربت کنید بخورید هر روز 

اگه مشکل فشار خون ندارید سنبل الطیب و گل گاوزبون دم کن بخورید 

هفته ای یکی دو روز برو پیاده روی یا یوگا 

بیشتر به خودت برس

دو تا آمپول ب کمپلکس ب دوازده از داروخانه بگیر برو درمانگاه بزن هر هفته یکی بزن انقدر تواناییت تغییر میکنه خودت تعجب میکنی

هرچند سخته ولی سعی کن خودتو خوشحالتر نشون بدی وقتی شوهرت از سرکار میاد کم کم اونم تغییر میکنه