2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟؟؟

432 بازدید | 35 پست

شوهرم من یه مدتیه خیلی بهانه میگیره، یعنی دقیقا بعد از تولد دخترم

همیشه بحثمون میشه

منم که به خاطر زایمان یه خورده تو حس و حال افسردگی رفته بودم

الان که دیگه دارم داغون میشم

همش سر موضوعات الکی دعوامون میشه 

شایدم مقصر منم چون واقعا خسته ام، کارای نی نی و خونه و بی اعصابی خودم، از خانوادمم دورم، هیچ کس ندارم تو تهران، دخترمم مریضه

خودم احساس میکنم دوتاییمون خیلی حساس و زود رنج شدیم، اما منم بیشتر به تودم حق میدم یعنی توقعم از شوهرم اینکه بیشتر به منم حق بده و گوناه بیاد که اونم کوتاه نمیاد،

اون سرکار میره و من اکثرا تا 7 و 8 شب خونه تنهام، وقتی ام میاد خییییلیییی خسته ست 

البته در حد نگهداری دخترمون اونم یکی دو ساعت کمک میکنه، که منم میرم به کارای دیگه ام برسم بهش میگم اینقدر اعلام خستگی نکن، میگه باید اعلام کنم من سرکار میرم و تو توی خونه ای

احساس نیکنم اصلا درک نمیکنه که منم چقدر خسته میشم، به نظرتون چیکار کنم

عاشق دخترم و باباشم  

توام درک نمیکنی که اون خسته اس 

این درک نکردن دو طرفه اس

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

كارش چيه

اگه كارمنده ك مث خود من صبحتا شب پشت ميزه و كاري نميكنه

ولي اگه كارش فيزيكيه اونو بايد باهاش كنار بياي با حوصله بهش توضيح بدي ك خستگيشو پشت در بذاره بعد وارد خونه شه

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

کاش مردا فقط بارداری ویکسال بعدتولد درک میکردن زنهاشونو

بقیشونخاستیم والا😑

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بیشتر حق با توئه

مردا از خستگی روحی و جسمی زن و افسردگی زایمان درکی ندارن

به راحتی پدر میشن و بیشتر زندگیشون مثل قبله

زنه که زندگیش کاملاااا عوض میشه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
توام درک نمیکنی که اون خسته اس  این درک نکردن دو طرفه اس

اره میدونم خسته ست، من خودم تا روزای اخر بارداری سر کار میرفتمو الان مرخصی ام میتونم درک کنم که چقدر خسته ست

اما فقط خواهشم ازش اینکه حداقل با حرف یکم راضی نگهم داره، نه اینکه کاری انجام بده

عاشق دخترم و باباشم  

همه اینجورن مادعوامون بیشترازگریه بچه بودحل میشه،بالاخره بارسنگین وخیلی بزرگی ازناارامی ومسئولیت بچه رودوشتون افتاده یکم اونم درک کن کارمرداخیلی سخته

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...

اینم بدونید مردا هم بعد زایمان خانومشون افسرده میشن. یه کم آروم باشید این روزا میگذره

میدونم با دیدن کاربریم کهیر میزنید   خودمم همین حسو دارم. منو در غم خودتون شریک بدونید    . ولی چه کنم هر چی زدم قبول نکردن مجبوور شدم  
كارش چيه اگه كارمنده ك مث خود من صبحتا شب پشت ميزه و كاري نميكنه ولي اگه كارش فيزيكيه اونو بايد با ...

کارش کارمنده، البته کارمند وظیفه شناس که کارای همه رو به شکل ایده ال انجام بده بقیه پاشونو رو پاشون بندازن

عاشق دخترم و باباشم  

عزیزم بایدحستوبه خودش هم بگی میدونی که آقایون هم بعدزایمون خانوماشون ممکنه افسردگی بگیرن خلاصه که  همه اهل منزل بایدحواسشون به هم باشه😅😅😅

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما