2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 35 پست
کاش مردا فقط بارداری ویکسال بعدتولد درک میکردن زنهاشونو بقیشونخاستیم والا😑

بیییییییییییییییییییییییییییییییییییییگ لاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایک،عمق فاجعه روتصورکن

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...
کارش کارمنده، البته کارمند وظیفه شناس که کارای همه رو به شکل ایده ال انجام بده بقیه پاشونو رو پاشون ...

پس مرد خوبی هست همسرت.

این دورانو اکثرا داریم و میگذره

بیماری دخترت چیه؟ نمیشه بیشتر برید تفریح؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره میدونم خسته ست، من خودم تا روزای اخر بارداری سر کار میرفتمو الان مرخصی ام میتونم درک کنم که چقدر ...

وقتی با حرف زدن بحثتون میشه بهتره همینو براش پیامک کنی 

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
مردا بعضی وقتها با یکم رابطه بد خلقیشون کم میشه شاید خودشم ندونه احتمالا بعد زایمانت رابطه اتون کم ن ...

از زمانی که  باردار شدم تا تا سه ماهگی دخترم رابطه ای نداشتیم، تو بارداری دکتر منع کرده بود یعنی مشکل داشتم و البته از خدا خواستبعدشم خیییلییی کم شده

عاشق دخترم و باباشم  

مردا خیلی درک پایینی دارن. بشین مستقیم باهاش حرف بزن. شرایطتو براش توضیح بده بگو افسردگی بعداز زایمان گرفتی کارای خونه هست بیخوابی بچه داری و....

مردا اینطوری بهتر میفهمن تا اینکه بخوای غیرمستقیم بهش چیزی بگی.

منم همین شرایطو داشتم حتی از رابطه حالم بهم میخورد ولی شوهرم فکر میکرد بعدزایمان میتونه همه کاری بکنه.خیلی شرایط بدی بود تا باهاش حرف زدم و اونم قبول کرد بیشتر کمکم کنه و رابطه را بذاره هروقت من صلاح دونستم....

امضا ندارم. انگشت میزنم.  
پس مرد خوبی هست همسرت. این دورانو اکثرا داریم و میگذره بیماری دخترت چیه؟ نمیشه بیشتر برید تفریح؟&n ...

سرماخورده و کلا زود زود سرما میخوره نه بابا بیرون تو هوا نمیتونن ببرمش

شیش ماه به نظرتون کافی نبوده برا اینکه همه چیز به حالت قبل برگرده

عاشق دخترم و باباشم  

راسش ما تا قبل تولد دخترم زندگی خیلی خوبی داشتیم، همش بهم میگفتیم یعنی همه زن و شوهرا اینقدر همدیگه رو دوست دارن؟

اما الان باور کنید هر از گاهی به این فکر میکنم که اگه به خاطر دخترم نبود طلاق میکرفتم، هرچند هنوز خیییلیییی دوسش دارم اما هر روز دارم ازش دورتر میشم

عاشق دخترم و باباشم  
راسش ما تا قبل تولد دخترم زندگی خیلی خوبی داشتیم، همش بهم میگفتیم یعنی همه زن و شوهرا اینقدر همدیگه ...

اصلا به طلاق فکر نکن عزیزم مشکلتون خیلی حادنیست اکثرماهاباهاش درگیرشدیم فقط برخوردامون متفاوت بوده

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
راسش ما تا قبل تولد دخترم زندگی خیلی خوبی داشتیم، همش بهم میگفتیم یعنی همه زن و شوهرا اینقدر همدیگه ...

عزیزم این روزا میگذره . مواظب باش تصمیم اشتباهی نگیری.

شوهرتم بچه اولشه و هیچی از بچه و شرایط بعداز زایمان نمیدونه. اگاهش کن تا درکت کنه

امضا ندارم. انگشت میزنم.  

به نظرمنم اینکه اینقدرابطه زناشوییت باهاش کم کردی وهمونم احتمالابه خاطرخستگی شمااون چیزی نیست که جفتتون میخواهید اولش این مورد رومدیریت کن

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

اینطور که میگید یک سال کامل با شوهرتون رابطه نداشتین باز مرد با درکی بوده که تحمل کرده الانم شما بیشتر بهش محبت کنید و رابطتونو بیشتر کنید محبتتون کم کم بر میگرده. در مورد خستگی و شرایطتونم باهاش صحبت کنید تا کم کم به مرور مشکلتون حل بشه.

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت

آخ آخ

ميدونم چي ميگي

حس خ بديه

شويِ منم ميگ عزيزم تو ك كاري نميكني رو پَرِ قويي

درسته الحمدالله همه چي اوكيه برام

اما مگ ميشه ي خانم خونه خسته نشه

البته باااين تفاوت ك من بچه ندارم

حقِ ك بهشت زيره پاتونه

انشاالله خدا همه مادرا رو حفظ كنه

بهمچنين شما

همسرتون هم كمي با صبوري و مهربوني بيشتر ازطرف شما،أونهم قطعا تغير ميده خودش رو

باردار نيستم؛اما آرزوم اومدنِ اين تيكر تو امضامِ.التماس دعا👼🏻💜