2777
2789
عنوان

خستم از زندگیم

302 بازدید | 15 پست

شوهرم ادم خوبیه مشکل خاصی باهاش ندارم

بزرگ ترین مشکلمون تهیه نکردن خونه س

ما اول ازدواجمون قرار بود با خانوادش زندگی کنیم خونشون قدیمی بود ریختیم و باز سازی کردیم شش سال برای اونا خرج کردیم و خودمون هیچی برای خودمون نداشتیم فکر میکردیم اون خونه برای ما میشه بعد اونا 

ولی اونا بیرونمون کردن چندین بار تا ب شوهرم میگفتم برامون خونه بساز فخشم میداد ک خونه ساختم دیگ گفتم تو برای اونا ساختی پس ما چی

میگفت نه اون خونه منه

و ما چند سال بدی هاشون رو زیر پا کردیم باز رفتیم ک سرخونه باشیم و خونه ب ما برسه 

باز بیرونمون کردن سر اینکه شوهرم پول بهشون نداده بود

خلاصه اومدیم این شهر چند ساعت دوریم از خانواده هامون

و الان شوهرم میخاد باز بره تو حیاطشون خونه بسازه ( تو روستان خانوادش حیاطشون بزرگه) میگ هیچ دیواری بینمون نمیکشم ینی فقط یه واحدخونه منجار خونه اونا میسازه و حیاط و اینا مشترکه

گفتم باید دیوار بکشی گفت حرفشم نزن 

از الان استرس گرفتم چند ماه شایدم دو سال طول بکشه تا خونه بسازه

باید تو خونه مادر شوهر باشم باید تحملش کنم

تو این هیری ویری ک میخاد یه خونه ور دل مامانش بسازه میگ من کلا این شهر رو ترک میکنم دیگ نمیام میریم شهرمون کار میکنم (کارش ازاده) بهش میگم چقدر باید کار کنی آخه 

میگم اینجا کارت راه افتاده باهاش خونه رو بساز بعد بریم شهرمون برای همیشه 

میگ نه امسال دیگ میرم ینی عید برای همیشه میریم

اخه این پول از کجا میاره ک بسازه!!!!!!!! 

خدا خستممم

نمیدونم چجوری قانعش کنم

چرا اخه؟ 

اخه خونه ام بسازه بدون حیاط و دیوار چجوری خانوادم راحت بیان و برن!!!! 

باید از همه چییییی خبر دار بشن

شده قهر کنی بری خونه بابات تن به این خواسته نده تا شوهرتم نره 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
شده قهر کنی بری خونه بابات تن به این خواسته نده تا شوهرتم نره

بخدا نمیدونم خودمم دیوونه شدم

من مشکلی نداشتم تو حیاط باباش بسازه بشرطی ک دیوار بکشه

الان میگ نه!!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا نمیدونم خودمم دیوونه شدممن مشکلی نداشتم تو حیاط باباش بسازه بشرطی ک دیوار بکشهالان میگ نه!!!

بچه داری؟

بخدا الان مخالفت کنی خوبه قهر کن برو خونه بابات بگو به این شرطا برمیگردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
اره دوتا دارمالان ک از خانوادم ساعت ها دورمموند عید بریم

بخاطر بچه هاتم که شده شرطارو قبول میکنه اگ بری خونه بابات مجبوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم اصلا قبول نکن بازبون خوش بگو که سرلج نیفته

ب ولاه ب زبون خوش گفتم گفت نخیر نمیشه ب هیچ عنوان

گفت فقط یه واحد جدا میسازم

اصلا اینجوری نمیشه ما ک رندگی شخصی نخواهیم داشت

اصلا خانوادم نمیتونن بیان و برن

اره دوتا دارمالان ک از خانوادم ساعت ها دورمموند عید بریم

من چراحس میکنم شوهرت حتی خونه توحیاطم نمیسازه برات همون پیش مادرشوهرت بایدبمونی .بروخونه پدرت بابچه هاهروقت اومددنبالت بگوبرادروپدرت باهاش حرف بزنن راضی شه نری اونجااگه هم قبول نکردبرنگرددیگه چاره ای نداری بچه هات توروستاآیندشون خراب میشه

مگر خونه ساختن الکیه 

بدون اینکه حداقل به اسم باشه وارزش مالی داشته باشه عملا پول پول ریختنه 

ازاونجایکه اصلا حرفتو گوش نمیده ،به نظرم حرف زدن بزارکنار ،پاشو برو خونه پدرت  ،ببین تاکی میخواد زندگی تو بااین ندونم کارهای به باد بده ،میخواد چکارکنه!

مگرچقدر درامد داره ،هرسری میره خرج میکنه وبعد هیچی به هیچی

ب ولاه ب زبون خوش گفتم گفت نخیر نمیشه ب هیچ عنوانگفت فقط یه واحد جدا میسازماصلا اینجوری نمیشه ما ک ر ...

حالا مگه زمینو به نامش زدن که بسازه بگو نری بازخرج کنی خونه بسازی موقع تقسم ارث بدن به دیگران بگو اول قولنامه ای چیزی بگیره ازشون بعدم راضیش کن دیواربکشه 

رگ خوابی چیزی نداره

حالا مگه زمینو به نامش زدن که بسازه بگو نری بازخرج کنی خونه بسازی موقع تقسم ارث بدن به دیگران بگو او ...

میگ اگ کل خونه و حیاط رو ب اسمم کنم بعد دیوار بینمون بکشم اونموقع میگ نصف حیاط مال توست نه همشون

میگ نباید دیوار بکشم ک کلش برای من باشه و بهونه نداشته باشن