2777
2789
ببینم مغروره عشقت؟ واسه منم اینجوری بنظرت چیکار کنم

ولی خب با همه مهربون و خاکیه به من که میرسه یا به فامیلا مغرور میشه البته این همدوره او هر حالتی حتا موقع مهربونی هم مغروره و خودشو میگیره

نه کار بر جدیدم نه قدیم

وآسه من پیام میدم رسید خواندن و روشن میکنه میبینه پیامممو یه مدت یه مدت هم خاموش میکنه ولی بازدید ش ...

نمیدونم ولی پیام نده بهش 

من بهش پیام دادم ی دعوای شدیدی شد بلاک کرد قسم خورد انبلاک نکنه

دیک ول کردم تولدشو هم تبریک نگفتم شروع کرد انبلاک کردن

الانم استوری هامو میبینه 

نمیدونم فازش چیه اون آدمی بود ک حتی موقع قهر هم استوری هامو نمیدید الان میاد ب این واضحی میبینه …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا دو سال 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

فعلا دو سال

من بهش پیام دادم ی دعوای شدیدی شد بلاک کرد قسم خورد انبلاک نکنه

دیک ول کردم تولدشو هم تبریک نگفتم شروع کرد انبلاک کردن

الانم استوری هامو میبینه 

نمیدونم فازش چیه اون آدمی بود ک حتی موقع قهر هم استوری هامو نمیدید الان میاد ب این واضحی میبینه …

من بهش پیام دادم ی دعوای شدیدی شد بلاک کرد قسم خورد انبلاک نکنهدیک ول کردم تولدشو هم تبریک نگفتم شرو ...

چی بگم والاه 

ولی ادمی که دوست داره تا ابد دوست داره و نمیتونه فراموشت کنه 

الان من تو رابطم دلی خودم خارج ازکشورم و طرف مقابلم ایرانه چیزی که رابطه مون رو پایدار نگه داشته علاقه دو طرفس

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بنظرت کار درستی کردی دلت برای عشقت تنگ نمیشه؟

به کسی که زندگیش و داره میکنه و ازدواج کرده و یه پسر داره فکر کردنم گناه 

آهای خوشگل عاشق آهای عمر شقایق آهای وصل به موهای تو سنجاق شقایق آهای ای گل شب بو آهای گل هیایو ...

چجوری یعنی پیام میدادی جواب نمیداد؟

نه دوساله تو رابطم اما رابطه ما از اول متفاوت بود و بنظرم این رابطه تا اینجا که پیش رفته نشون دهنده تلاش و صبر دو طرف بوده 

رابطه ما مثه تمام رابطه های معمولی نبود 

۱و تین سال اول کلا دور بودیم و فاصله مون از هم ۳۰ ساعت بود بعدشم من از ایران رفتم و الان ۶ ماهه اینجوری داریم ادامه میدیم

چی بگم والاه ولی ادمی که دوست داره تا ابد دوست داره و نمیتونه فراموشت کنه الان من تو رابطم دلی خودم ...

من پیام میدم تا آخر اسفند میشه ۹ ماه 

پیام میدم جواب نمیده تو واتساپ پیام میدم رسید خواندن شو خاموش روشن میکنه علتش چیه ؟ یعنی پیام میدم یه موقع هایی تیک ابی میخوره بازدیدش معلومه ها بنظرت رها کنم میاد؟