2777
2789
۵ سال پیام میدادی و جواب نمیداد؟

نه اینطوری نبود میدونی 5سال با قلبم جنگیدم تا عاشقش نباشه ولی اون نمیذاشت فراموشش کنم

آهای خوشگل عاشق آهای عمر شقایق آهای وصل به موهای تو سنجاق شقایق آهای ای گل شب بو آهای گل هیایو ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی باهاش ازدواج کردی؟

اره دوسش دارم

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه

چرا رفته بود؟ تو چه اراده ای داشتی دختر

بیخیال اون نرفته بود من گفتم برو چون نمیشد دو خط موازی بودیم 😑اگه نامزدم بهفمه یروز عاشق همچین آدمی بودم قطعا زندم نمیزاره 😂

آهای خوشگل عاشق آهای عمر شقایق آهای وصل به موهای تو سنجاق شقایق آهای ای گل شب بو آهای گل هیایو ...

یعنی باهاش ازدواج کردی؟

آره دوسش دارم

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه

ببینم مغروره عشقت؟ واسه منم اینجوری بنظرت چیکار کنم

خیلی مغرور

مال منم نمیزاره فراموشش کنم انبلاکم کرده و استوری هامو میبینه میترسم دیوونه بشم

وآسه من پیام میدم رسید خواندن و روشن میکنه میبینه پیامممو یه مدت یه مدت هم خاموش میکنه ولی بازدید ش معلومه بنظرت فازش چیه