2777
2789
پیام ندادم ریلز فرستادم اصلا حواسم نبود شروع میکنه به حرف زدناخودش شروع کرد شاید خدا خواست بفهمم زن ...

بنظرم بهش پیام بده بگو کاشکی زودتر می‌فهمیدم الان که فهمیدم ازدواج کردی از چشمم افتادی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بنظرم بهش پیام بده بگو کاشکی زودتر می‌فهمیدم الان که فهمیدم ازدواج کردی از چشمم افتادی

نه عزیز برررره ک بدرک باراخرم بخاطر کاری ک کرده بود تشکر کردم 

توقع نداشتم حرف بزنم باهاش

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

حالا خودت ازدواج کردی

نه کاشکییی

خودم هرشب تو اتاق اشک میریزم ازتنهایی

رفتم تورابطه بایکی چقدررر میخاستمش ولی اون ولم کرد چراچون فق بخاطر رابطه جنسی اومده بود سراغم

چقدر ابراز علاقه الکی کرد

خدا از جفتشون نگذره💔باعث شدن ده سال پیرترشم

حس ناکافی بودن بگیرم

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

البته اینم بگم اون موقع که درد داشتم و از نظر روحی داغون بودم ازش متنفر بودم ماه های اول ازدواجمون همش  تقلا میکردم ازش جدا بشم من تا سه ماه بعد اون اتفاق هنوز درد جسمی داشتم حتا از نظر روحی کامل به هم ریخته بودم بزور لبخند میزدم جلو خانوادم بماند که چقدرم به خاطرش که میخاستم باهاش ازدواج کنم طعنه بهم زدم سرزنشم کردن فقط بخاطر اینکه شغلش غیر قانونیه هنوزم همینکار میکنن و سرزنشم میکنن که با همچین ادمی ازدواج کردم 

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه