همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
البته اینم بگم اون موقع که درد داشتم و از نظر روحی داغون بودم ازش متنفر بودم ماه های اول ازدواجمون همش تقلا میکردم ازش جدا بشم من تا سه ماه بعد اون اتفاق هنوز درد جسمی داشتم حتا از نظر روحی کامل به هم ریخته بودم بزور لبخند میزدم جلو خانوادم بماند که چقدرم به خاطرش که میخاستم باهاش ازدواج کنم طعنه بهم زدم سرزنشم کردن فقط بخاطر اینکه شغلش غیر قانونیه هنوزم همینکار میکنن و سرزنشم میکنن که با همچین ادمی ازدواج کردم
گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه