2777
2789
دیگه حسی نداری بهش ؟ چیکار کردی فراموشش کردی🥲💔

گذشت زمان ،منطقی فکر کردم که عشق تنها نمیشه زندگی سخت تر از اونه 

آهای خوشگل عاشق آهای عمر شقایق آهای وصل به موهای تو سنجاق شقایق آهای ای گل شب بو آهای گل هیایو ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکررر برات خوشحالم😊😍ولی‌میدونی من هنوز غصه دارمممم بهش گفتم زنتو ببینم نشونم ندادددد هرچی گفت ...

تو بدبخت نیستی نگران نباش گذشت زمان همه چیو حل میکنه یروز فکر میکنی چقد اشتباه کردی و پشیمون میشی ،و هیچکس از زندگی بقیه خبر نداره شاید خوشبخت نیست و ادعا داره هرچند بنظرم آدم کسی و دوست داشته باشه به احترام علاقش هم بدبختیشو نمیخواد دیگه بهش فکر نکنه یروز یکی میاد یجوری جایه اونو میگیره که خودتم نمیفهمی کی اومد 

آهای خوشگل عاشق آهای عمر شقایق آهای وصل به موهای تو سنجاق شقایق آهای ای گل شب بو آهای گل هیایو ...

منم عکسشو دیدم ولی میدونی چی دلمو خنک کرد زنش خیلی ایکبیری و خز بود😂دلم خنک شد فقط میخوام یروز منو ...

عشق من توسط اکس اش منطقی شده وقتی با اون بود منطقی نبود به من که رسید منطقی شد دلیل رفتنش این بود که پولی نداره زندگی تشکیل بده دو سال ازم کوچکتره ۲ روز بهش پیام ندادم دیدم واتساپ پیام داده پاک کرده اون یکی خط مو تو واتساپ انبلاک کرده بنظرت چی نوشته بود که پاک کرد؟آخه سربازی میره من هر روز یه روز در میون پیام میدم بهش ولی جوابی نمیده 

عشق من توسط اکس اش منطقی شده وقتی با اون بود منطقی نبود به من که رسید منطقی شد دلیل رفتنش این بود که ...

نمیدونم واقعا 

تو بدبخت نیستی نگران نباش گذشت زمان همه چیو حل میکنه یروز فکر میکنی چقد اشتباه کردی و پشیمون میشی ،و ...

دقیقا اون چتو با ذووق ادامه میداد من نمیدونستم متاهله هااا 

خودش هی میگف یادته فلان خاطره رو😏همیشه یاداوری میکرد نمیدونم چرا توقع نداشتم الان ک متاهله هم یاد گذشته کنه 

بقول تو شاید ظاهری باشه ولی عمیقا فقط اخلاقش خوبه وگرنه چونکه پسر زا هستن و بچش پسر شده و ۵تابرادرن حس میکنم دختر نخواهد داش  منم عاشقققق دختررررر 

فق کاش غصه و حسرت نمیخوردم همین همش حس میکنم خییلی زنشو دوس داره و خوشبخته فق حس حسادت دارم 💔

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
اصلا نباید بهش پیام میدادی

پیام ندادم ریلز فرستادم اصلا حواسم نبود شروع میکنه به حرف زدنا

خودش شروع کرد شاید خدا خواست بفهمم زن و بچه داره اخه چکش میکردم گاهی عکس پروفایلش بچه بود نمیدونستم بچه خودشه یانه 

من احمق بودم ۷سال پیش‌کات کردیم دقیقا دقت کردم مغزم جوری شده بود مهر هر سال میرفتم سراغش خاک توسرم 

خییلی پشیمونم....ولی این اخری ک فهمیدم زن گرفته ازچشمم به کل افتاده فق حس حسادت دارم همین چکش هم نکردم دیگ خداروشکر

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

من تو اون دورانی که میگم  خیلی ازش متنفر شدم خیلی درد کشیدم تا سه ماه از درد جسمی و کبودی های روی بدنم و کابوسای شبانه میمردم اینقدر درد داشتم ه نگو شبا تو اتاق خودم تنها گریه میکردم افسرده شده بودم جلو خونوادم به زور لبخند میزدم به خاطر اینکه قرار بود باهاش ازدواج کنم خیلی بهم طعنه زدن سرزنشم کردن کنایه شورای بقیه دختراشون بهم زدن اذیتم کردن به خاطر اینی که دوسش دارم از داداشم کتک خوردم و تحقیر شدم جلو خانوادم  همش بعد ازدواجم تقلا میکردم که ازش جدا بشم  اونم با روش‌هایی وحشتناکی که داشت تا الان بزور نگهم داشته ولی خب بازم دیگه باهاش دارم میسازم عاشقشم اما خیلی به خاطر این آدم درد جسمی  کشیدم و از روح روان تا دو سال داغون بودم 

نه کار بر جدیدم نه قدیم