2777
2789
میشه بگی چجوری جنگیدی لطفا

اینکه برای عشق تنها تو بجنگی کافی نیس گلم 

باید طرف مقابل هم لیاقت تو رو داشته باشه و درکت کنه 

مثلا پارتنر من اولش کار نداشت ۱ سال اول همینجوری گذشت من میتونستم ولش کنم نکردم با ابنکه مهندس بود ولی شغلی مطابق رشتش نبود . با اینکه دور بودیم هی اصرار نمیکردم بیا منو ببین .

کلا درکش میکردم در قبالش میدونستم این محبت که به پاش میریزم واقعا ارزشش و داره چون اون همه جا حمایتم میکرد و میکنه .

تا حالا باهم مثه زن و مرد رفتار نکردیم مثلا قهر طولانیه ما نهایتا ۵ روز بوده تو این ۲ سال هم و رفیق هم میدونیم

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیام میدم تا آخر اسفند میشه ۹ ماه پیام میدم جواب نمیده تو واتساپ پیام میدم رسید خواندن شو خاموش ر ...

اره ولش کن .

باید محبتت و به پای کسی بریزی که ارزشش و داره 

خودت و دست کم نگیر 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

اینکه برای عشق تنها تو بجنگی کافی نیس گلم باید طرف مقابل هم لیاقت تو رو داشته باشه و درکت کنه مثلا پ ...

من پیام میدم جواب نمیده نمیدونم چجوری بجنگم براش میخوام اینقدر پیام بدم که دیگه خودم بیخیالش شم احساس میکنم اگه برم باز برمیگردم بهش

من پیام میدم جواب نمیده نمیدونم چجوری بجنگم براش میخوام اینقدر پیام بدم که دیگه خودم بیخیالش شم احسا ...

چی بگم والاه 

ولی بدون ادما تا یه جایی توان جنگیدن دارن

نه دونفرو دوس داشتم

اولی بهانه کرد تفاوت فرهنگی و مسافت داریم و الانم فهمیدم ازدواج کرده وبچه هم داره💔😔

دومی هم همینطور فهمیدم تمام ابراز علاقه هاش الکی بوده و فق شهوت بوده و دنبال رابطه اونم خودش گذاشت رفت💔

بعد اونایی ک نمیخام دس از سرم برنمیدارن💔😭

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰