2777
2789
عنوان

کارزار

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 50 پست
یه زن رفته بود گفته بود تو مجلس اینو، اینش عجیبه

😑🤣

اون احتمالا تو فاز بوده مثلا فک می‌کنه بریم سربازی میخوان لباسهای خوشگل ارتشی بدن بهش 🤣 یه دونه اسلحه ناناز بگن بیا بازی کن با این انواع دسراروم بچینن جلوش بیا سرهنگ اینارو تست کن🤣 نمیدونه ک باید دستشویی هم حتی بشوره نه غذای درست و حسابی میدن نه چیزی 

دیدن با ی بحث و داستان خیلی چیزا یادتون میره 

اینم انداختن تو مغزاتون

واقعا یکم فکر کنید بد نیست😐

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اون پسر بچه هایی که داوطلبانه رفتن جنگ و از کشور دفاع کردن و شهید شدن کجا این پرنسسعلی ها کجا

بعلی عزیزم دقیقا خاک اونا تو سر اینا که انقدر عجیب شدن ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اولا ک الکیه ولی یه جواب خوب برا فمنیستا هست ک هس میگن زن و مرد باید برابر باشن اگه اینطوره باید سرب ...

عزیزم به لطف فعالیت فمنیست هست که شما گوشی دستته اجازه فعالیت مجازی داری. وگرنه مغز مرد ها بسته تر از این حرفاست.

و اینکه فمنیست به برابری و عدالت اعتقاد داره. مثلا تو نمیتونی بگی غذای یه مرد ۴۰ ساله با یه دختر ۷ ساله برابر باشه. اینجا عدالت میطلبه. ولی مثلا تفاوت دیه زن و مرد اونم تو این دوره باید بر حسب برابری باشه نه عدالت. نه اینکه بگیم فلانی مرده باید پول بیشتری بگیره این حرفا.

درضمن جوگیر بازی و مزخرفاتی هر بچه سالی رونذارید به پای فمنیست 

سربازی باید در وهله اول اختیاری و بعد از اون بصورت برابر برای هردو جنس باشه

11780 💔 شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفیام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمیکردیم، از خران آبکش هم نفهمتر بودیم

ببین چقدر بی غیرت و بی وجدان شدن خدا لعنتشون کنه من به این فکر میکنم این بی وجدان ها اتفاقی بیفته خد ...

نه بابا کاری که نمیتونن بکنن، اینا دانشگاه رفتن زنا هم درگیرن هنوز بنظرت میذارن 2 سال دختر بلند شه بره شهر دیگه سربازی؟ همون اسلام نمیذاره 

ولی حرصم میگیره از مزخرف بودنشون

واقعا اون پسر بچه هایی که داوطلبانه رفتن جنگ و از کشور دفاع کردن و شهید شدن کجا این پرنسسعلی ها کجا

دیگه بی غیرتی داره عادی میشه بین شون، پرنسس بودن که هیچی

نه بابا کاری که نمیتونن بکنن، اینا دانشگاه رفتن زنا هم درگیرن هنوز بنظرت میذارن 2 سال دختر بلند شه ب ...

نبابا دانشگاهم به زور میزارن میخوان بفرستن دختر و زن و مادر و خواهرشون رو آخه؟ ؟ نسل پدران و پدربزرگامون نمیزارن گل ولی از این کثافتها امروزی اصلا بعید نیست مشخصه ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••