2777
2789
عنوان

کارزار

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا ک الکیه ولی یه جواب خوب برا فمنیستا هست ک هس میگن زن و مرد باید برابر باشن اگه اینطوره باید سربازی هم برن باید تو معدنم کار کنن. اینو باید قبول کنیم توانایی زن و مرد متفاوته و ایده فمنیسیتی چرتی بیش نیست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ببین چقدر بی غیرت و بی وجدان شدن خدا لعنتشون کنه من به این فکر میکنم این بی وجدان ها اتفاقی بیفته خدایی نکرده باور کنین مارو میفرستن که دفاع کنیم از کشور آنقدر بی شر**ف شدن خااااک ***توسررشون ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اولا ک الکیه ولی یه جواب خوب برا فمنیستا هست ک هس میگن زن و مرد باید برابر باشن اگه اینطوره باید سرب ...

اولن زنا دنبال حقوقین که ازشون گرفته میشه داده میشه به مرد اسمشو گذاشتن حقوق برابر

بعدم هر موقع حق ارث، حق کار، حق خروج از کشور و هر چی دیگه رو گرفتن از زن بهش پس بدن بعد میشه راجب پریود، زایمان، حجاب اجباری و چیزای دیگه که باید برابر شه حرف زد

ببین چقدر بی غیرت و بی وجدان شدن خدا لعنتشون کنه من به این فکر میکنم این بی وجدان ها اتفاقی بیفته خد ...

واقعا اون پسر بچه هایی که داوطلبانه رفتن جنگ و از کشور دفاع کردن و شهید شدن کجا این پرنسسعلی ها کجا  

چقد راحت میشه شمارو ب بازی گرفت

بازی نیست 

حرصش میگیره آدم از حرکتاشون توی همون سایت کارزار زدن برا رسیدگی به قتلای ناموسی که ولش نکنن یارو رو بعد قتل راحت بره پی زندگیش

ولی کلا 1 تا امضا داره، این 100 هزار تا مفنگی