2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 64 پست
نه میگم دعوا که میکنیم‌بعدش آشتی میکنیم‌ هیچ وقت قبول نداره کارش اشتباه دوباره سری بعد بازم سر این‌م ...

از کسی هم حساب نمیبره؟

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببين من يه مهموني ميخواستم برم شوهرم زهرمارم ميکرد از بس که نصيحت ميکرد سوار ماشين.که.ميجديم شرذع ميکرد بچه رو دست اين و اون نده زمين نذار نذاري بچه ها طرفش بيان نذاري اين بغل اون بغل بشه منم که نميخواستم بحث بشه همش ميگفتم باشه ولي الان پانزده سال از زندگيم ميگذره سه تا هم دختر داريم همسرم حساسياتش نسبت به بچه ها حداقل از طرف من کم شده اخه خودمم خيلي دخترامو دوست دارم و همسرم ميبينه.که چقدر بهشون محبت ميکنم ولي واي به روزي که يکي ديگه.به دخترام حرفي بزنه واويلا ميشه 

نه بابا حرف حرف خودشه

پس فقط باشگاه و اینا جواب میده بیخودی دعوا نکن که فقط اعصاب خودت خورد میشه اتفاقا ریلکس باش و بزن به بیخیالی

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
خوشحالم ولی بعضی وقتا زندگی فشار میاری‌نمیدونم چکار کنم این‌موضوع ناراحتم‌میکنه خب

طبيعيه ما خانما دنبال عشق و علاقه شوهرمونيم اما كم كم اين گل دخترتون همچين شمارو شيفته خودش كنه ك شما كاملا حق روبه باباش بدين

2790
2778
2791
2779
2792