2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 64 پست

عزيزم خوشحال باشيد همسرتون عاشق دخترتونه يعني عاشق شماس دخترتون تكه اي ازوجود شماس ثمره عشقتونه لذت ببريد 

به خدا من هميشه به دخترم ميگم برو بابارو ببوس يا فلان كارو كن ك محبتشون كم نشه 

اما هيچ وقت نذازيد بينتون بخوابه بچه فقط تواين مورد يكم بچه رواز باباش دور كنين بعدخواب چون بچه بين پدر و مادر خوب طبيعتا دوري مياره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم همه اینا بخاطر خونه موندن میدونم 

دقیقا همه فکرای بد به خاطر راکد موندن توی خونه اس حتما ی فکری بکن حتما.

در مورد ی دعوا و قهر حسابی هم فکر کن دور از چشم بچه. خدایی جواب میده به خصوص اگه از خانواده ات حساب میبره ی بار که جلوی اونا بهت گیر داد سر بچه دعواش کنن خوب میشه.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
عزيزم خوشحال باشيد همسرتون عاشق دخترتونه يعني عاشق شماس دخترتون تكه اي ازوجود شماس ثمره عشقتونه لذت ...

خوشحالم ولی بعضی وقتا زندگی فشار میاری‌نمیدونم چکار کنم این‌موضوع ناراحتم‌میکنه خب

اره واقعا هروقت سر بچم دعوامون میشه دیگه به دخترم اهمیت نمیدم خیلی بده ولی واقعا دست خودم نیس کم اور ...

ببین ی چیزی بهت میگم که بدونی درکت میکنم والکی واسه تو نسخه نمیپیچم.من دخترم دوسالشه و ۲۵ روز قبل بخاطر اینکه واسه اولین بار ی پشت دستی که محکمم نبود زدم ب دخترم با شوهرم دعوام شدو شوهرم روم دس بلند کرد والان ۲۵ روزه خونه پرمم و کارم داره ب جدایی میکشه ولی ی درصدم از حس مادریم نزاشتم کم شه و فقط و فقط این موضوع رو از دید اشتباه خودمو شوهرم میدونم و نزاشتم یکبار حتی یکبار این اتفاق و این فکر تو ذهنم نقش ببنده که بخاط دخترم بوده.نه بحاطر زندگی نابلدی منو شوهرم بوده و گرنه بچه ووساله بیچاره چشمش ب محبت مادر و پدره و اینکه اون هنوز هیچی حالیش نی.من خودم حتی دوسالگیمو یادم نمیاد.پس مشکل تو شوهرته نه بچت.طرز فکر اون باید تغییر کنه  

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
دقیقا همه فکرای بد به خاطر راکد موندن توی خونه اس حتما ی فکری بکن حتما. در مورد ی دعوا و قهر حسابی ...

مشکل اینجاس ک وقتی دعوا میکنم دیگه حرف نمیزنیم‌ک ببینیم مشکل کجاس 

مشکل اینجاس ک وقتی دعوا میکنم دیگه حرف نمیزنیم‌ک ببینیم مشکل کجاس 

یعنی چی؟ متوجه نمیشم؟ از خانواده ات چی حساب نمیبره؟

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
ببین ی چیزی بهت میگم که بدونی درکت میکنم والکی واسه تو نسخه نمیپیچم.من دخترم دوسالشه و ۲۵ روز قبل بخ ...

ینی واقعا فقط بخاطر یه کتک دارین جدا میشین؟؟

عزيزم حداقل جواب پستام رو نميدي يه.لايک کن که بفهمم ارزش قائل شدي و خوندي چون داريم وقت ميزاريم برات 

حرف اخرم اين که مطمعن باش به.مرور خوب ميشه.وبعدها از اينکه همسرت و دخترت با هم ارتباط خوبي دارن لذت ميبري نگران نباش الويت اول زندگيش شمايي شب خوش 

یعنی چی؟ متوجه نمیشم؟ از خانواده ات چی حساب نمیبره؟

نه میگم دعوا که میکنیم‌بعدش آشتی میکنیم‌ هیچ وقت قبول نداره کارش اشتباه دوباره سری بعد بازم سر این‌موضوی بچه دعوامون‌میشه

[QUOTE=51367368]ینی واقعا فقط بخاطر یه کتک دارین جدا میشین؟؟[/QUOداستانش طولانیه  .خواستی تایپیک هامو بخون.هیچوفت اینقدر زن سستی نبودم و همیشه تلاشمو واسه زندگیم کردم.تایپیکا رو بخونی متوجه میشی .این فقط ی دلیلشه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
عزيزم حداقل جواب پستام رو نميدي يه.لايک کن که بفهمم ارزش قائل شدي و خوندي چون داريم وقت ميزاريم برات ...

ببخشید گلم‌من دارم جواب میدم ببخشید خداکنه منم یه روز این حسادت از دلم بره 

پسر من هشت سالشه همسرم انگار خدا الان بهمون دادش 😏 البته من حساس نیستم تمام مدت در حال قربون صدقه رفتنشه 😏 منم با خودم فکر کردم یه بچه دیگه کمک میکنه واسش یکم عادی بشه 😜

از آخرین باری که عاشق شده ام دیگر نمرده ام 😜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز