راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حساس نشو رو این قضیه.اینجوری باعث میشه از مهر مادریت کم شه و فقط بعدا ب بچت ب شکل ی مسئوایت نگاه میکنی.من خودمم ی دختر دارم.و شوهرم خیلی بهش اهمیت میده اما اصلا اجازه نمیدم این فکر بیاد سراغم.واسه خاطر خودم و بچم و حتی شوهرم
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
هبچ وقت نمیتونی جای کسی باشی وفتی ببینی اون محبت قبلو بهت نمیکنه از هر چی بچس زده میشی ناشکر نیستم و ...
میفهمم عشقم ی جورایی شوخی کردم خانومی. ی راه حل برات دارم اگه بچه ات شش ماهش شده بیشتر به خودت برس برو باشگاه بچه رو روزی یکی دوساعت شیر بدوش بذار پیشش تا طعم بچه داری رو بچشه تو هم اعتماد به نفست بره بالا. به نظر من هیچی اندازه ورزش حال آدم رو خوب نمیکنه. توی روز سعی کن به جز بچه ی کار هنری انجام بدی خیلی بهت کمک میکنه حتی اگه نیم ساعت باشه. سعی کن همه کارای خونه و رسیدگی به بچه رو جلوی چشم شوهرت انجام بدی اما همیشه مرتب و تمیز و خوشبو با آرایش مختصر باشی. به خودت خیلی اهمیت بده ی وقت افسردگی نگیری
هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه