2777
2789

من خیلی فارسی رو دوست دارم و امروز کنفرانس داشتیم ی کلمه رو تابه حال نشنیده بودم ولی ضایع بود چی میشه و اشکال گرفتن... منی که فارسی 20 هست و دوسش دارم... ناراحت شدم ی چیز دیگه هم بهم گفت واقعا حرف خوبی نبود... الان خیلی ناراحتم... هر چقدر اشتباه کنم فارسی رو برام مهم نیس چون ازش خوشم میاد ولی اینکه بقیه بهم اینطوری میگن خیلیییی بدم میاد.... خیلی ناراحتم.. 😭😭😭الان همه فکر میکنن فارسی ضعیفه بلد نیستم درس حرف بزنم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلاممیشه لطفا توی یه سایت ایرانی ثبت نام کنید؟سایت ایرانی و کاملا معتبره اسمش میلیههرنفر که از طرف ش ...

سلام

چند روز پیش یک کاربر می گفت به خاطر همین میلی تعلیق شده.

اولش ۷ روز تعلیق می کنن بعد دائم

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

فکر کردم دبستانی هستیاشکال نداره پیش میاد برای همه مگه چی بهت گفتن

بابا من درونگرم بد از نظرات بقیه کلا بدم میاد... بد من حالا من ی کلمه رو تا به حال نشنیده بودم و فکر میکردم و مطمعا اینجوری خونده میشه... بلند گفتمش و ی جورایی می‌خندیدند و.. حالا نمره کم کردن... بد بار اولم نیس دفعه پیش بچه ها انقدررر بهم خندیدن... کلا زده میشم از علاقم... منی که 20 ام توش اینجوری ام... اه... چیز خواستی همچین نگف. غلط گرفت دومی رو هم ولی با لحن خوبی نبود.. خوشم نیومد.. 

بابا من درونگرم بد از نظرات بقیه کلا بدم میاد... بد من حالا من ی کلمه رو تا به حال نشنیده بودم و فکر ...

سخت نگیر 

بچه ها به جرز دیوارم میخندن لزوما قصد تمسخر ندارن

داشته باشنم چرا انقدر بزرگش می‌کنی

هر کسی قرار نیست شعور درست تذکر دادن و یا نخندیدن به هر چیزی رو داشته باشه

اینجا دبیرستانه

دانشگاه و محیط کار می‌خوای چی‌کار کنی 

تا آخر عمر قراره کلی تپق بزنی و بقیه هم بخندن، بخوای با هر تپقی اعصاب خودت رو خورد کنی و بگی از علاقه ام زده میشم که نشد زندگی

سخت نگیر بچه ها به جرز دیوارم میخندن لزوما قصد تمسخر ندارنداشته باشنم چرا انقدر بزرگش می‌کنیهر کسی ق ...

کلا زود بهم برمیخوره زودمیادم میره ولی واقعا رو مخمه کلا بازم ممنون🌹