2777
2789
عنوان

چجوری یه خانم سیاستی باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 28 پست
شوهرم اوایل اصلا متوجه رفتارای خانوادش نبود اصلا بدی هایی که بهش می‌کردنو نمیدید بنظرم چون خانوادش ب ...

چقدر خوبه خدارو شکر که تونسته پی ببره ب این موضوع شوهر منم همه چیز اشتباهاتشون میدونه. الان سعی میکنم سیاست ب خرج بدم اشتباهات نگم خودش متوجه میشه و بهم حق میده دیگه میخام برم بازار ب خانواده شوهرم نمیگم از خانوادم پیششون حزف نمیزنم اشتباهات زیادی از خود من بوده که خانواده صمیمی نداشتم فکرکردم مثل توی فیلما اینا میشن خانوادم اما دیدم بعد ی مدت شدن منت و لقوز و ....

گفتم باید خودمو کمرنگ کنم وگرنه درست نمیشه هیچی ،الان شرایط بهتره چون بهشون اجازه نمیدم غیبت کنن و خودمم غیبت نمیکنم و دیگه چیزی نمیگم و خریدامو نشونشون نمیدم دیگه خونه بابامم براشون زنگ نمیزنم ی دعوایی بینمون شده بود که بهم قشنگ ثابت کردن اونا فقط لیاقت دارن خانوادع شوهرم باشن ن خانواده من و من این حقیقت ب کسی نمیتونم بگم اما تو قلبم میمونه.

سعی کن اینجور مواقع به دوستی خواهری برادی پیام بده که بهت زنگ بزنن و به بهونه صحبت کردن با تلفن اونج ...

دقیقا با بحث و‌دعوا و بی سیاستی همه چی اوضاعش بدتر میشه و امروز نزدیک بود سر ناهار با مادر شوهرم دعوام شه که بعد ناهار از اونجا رفتم تو اتاق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوبه خدارو شکر که تونسته پی ببره ب این موضوع شوهر منم همه چیز اشتباهاتشون میدونه. الان سعی میکن ...

اینو همیشه بدون خانواده شوهر فقط خانواده شوهرن خانواده ما نیستن

عروس فقط یه غریبه حساب میشه

هیچوقت یه عروس نمیتونه جای دختر خانواده باشه هیچوقتم مادرشوهر نمیتونه مثل مادر آدم باشه

پس بهتره یه حریمی باشه که مشکل به وجود نیاد

الان هر بحثی بشه خانواده شوهر از چشم عروس میبینن حتی اگه پسرشون مقصر باشه

دقیقا با بحث و‌دعوا و بی سیاستی همه چی اوضاعش بدتر میشه و امروز نزدیک بود سر ناهار با مادر شوهرم دعو ...

هیچوقت قهرنکن چون شخصیت خودت پایین میاد

زیاد بهشون توجه نکن،از نظر دستپختم که بهتره تحمل کنی حرفی نزنی تا بری سر خونه زندگی خودت

اینو همیشه بدون خانواده شوهر فقط خانواده شوهرن خانواده ما نیستنعروس فقط یه غریبه حساب میشههیچوقت یه ...

دقیقا بخدا،مثلا دوس دارن من همش کم بپوشم کم بخورم درحالی که توی ۱سال میخام ۲تا مانتو بخرم کلا و خرجی. هم ندارم بیشتر پس انداز میکنم

هیچوقت قهرنکن چون شخصیت خودت پایین میادزیاد بهشون توجه نکن،از نظر دستپختم که بهتره تحمل کنی حرفی نزن ...

دقیقا قهر کردن و اینکه اونا خانواده ات نیستن نازتو بکشن بخدا درک میکنی حرفامو مادر ادم بهشت هست پدرادم ستون هست خواهر برادر ادم قلب ادمه اما اونا فقط دنبال ی نقطه ضعفن،راستی هفته ای چندبار وقتی مستقل شدی خونه مادرشوهرت میری ؟

دقیقا بخدا،مثلا دوس دارن من همش کم بپوشم کم بخورم درحالی که توی ۱سال میخام ۲تا مانتو بخرم کلا و خرجی ...

خانواده شوهر همیشه دوس دارن عروس مثل بیچاره ها بگرده مبادا پسرشون پول خرج کنه

جوری بپوش بخور بگرد که نشون بدی لایق بهترینهایی

دقیقا قهر کردن و اینکه اونا خانواده ات نیستن نازتو بکشن بخدا درک میکنی حرفامو مادر ادم بهشت هست پدرا ...

بستگی به شرایط داره گاهی ماهی ۱بار گاهی ۳ماه یک بار اما بیشتر مادرشوهرم بخاطر دیدن بچه هام‌میاد.اما همیشه با شوهرم‌میرم با شوهرم‌میام اینجوری شخصیت آدم بهتر حفظ میشه

خانواده شوهر همیشه دوس دارن عروس مثل بیچاره ها بگرده مبادا پسرشون پول خرج کنهجوری بپوش بخور بگرد که ...

اونجا میرم لباس هام تمیزه و ست می‌پوشم روتین پوستیمم همراهم هست همش و اونجا مجبورم برم حموم چون ۴روز میمونم و بادی اسبلش و....و وسائلی که لازممه همراهمه هرچی هم برام گرفتن گذاشتم کشو همینجا ،سلیقمم نیست میزارم تو کشو ،ببرم خونه میگن اوه چ چیزی خریدیم این برده خونه بپوشه از اینجا بردع.

بستگی به شرایط داره گاهی ماهی ۱بار گاهی ۳ماه یک بار اما بیشتر مادرشوهرم بخاطر دیدن بچه هام‌میاد.اما ...

آفرین تنهایی اصلا خوب نیست منم شوهرم ماموریت میره نمیام اصلا اینجا ،یادم باشه بعد عروسی هم همینطور باشم

امیدوارم بهترینها نصیبت بشه و همیشه حال دلت خوب باشه عزیزم

مرسی عزیزم بابت راهنمایی هات ان شالله همه چیزای خوب سهمت باشه و آرامش داشته باشی و حرف حقت همیشه ب کرسی بشینه ❤️