2777
2789
عنوان

چجوری یه خانم سیاستی باشم

131 بازدید | 28 پست

الان نامزدم و ۴روزم در هفته خونه مادر شوهرم میمونم چون دوره و فاصله داره اونوقت چجوری ی خانم سیاستی باشم مثلا اوائل رفته بودم چون خانوادم سیاست بلدنیستن هرچی میگفتن میگفتم چشم‌و باهاشون صمیمی شده بودم خیلی و بعد ی مدت داشتن سوارم میشدن حتی بیرون رفتن مارو کنترل میکردن و ی جایی میرفتیم ۱۰۰بار برای شوهرم زنگ میزدن و دیشب حرصم گرفت و شوهرم گوشیش بود توی ماشین و هی زنگ زد جواب ندادم،خیلی سعی میکنن دخالت کنن ومثلا نظر بدن همش تقصیر خودم بود خانوادم بهم سیاست یادندادن که من بتونم از پس هرکسی بر بیام و اینکه من بخاطر دستپخت بد مادرشوهرم نمیتونم خوب اونجا غذا بخورم و خودشم نمیزاره من آشپزی کنم چون چندباری آشپزی کردم همه تعریف کردن و اون اینجوری بلدنبود یبار میخاست سالادالویه درست کنه گقتم این خیارشور کمه گف ن بسه بعد بچه هاش خوردن گفتن عیب غذات این بود که خیارشورش کم بود و کلا انتقاد پذیر نیستن فقط پنهان کاری  و‌سیاست توی این خانواده جواب میده شما بگید چیکار کنم بچه ها؟؟؟😬😬😬🥴🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی با خانواده شوهر خودش کلی مشکل بالا میارههرچی ام سیاست داشته باشی باز به مشکل میخوریبنظرم زودتر ...

ان شاالله شما چکارایی انجام میدادید تا از پسشون بربیاید؟

واقعا؟؟!احسنت ب شما

یه مادرشوهری دارم یه محلو به جون هم میندازه

اوایل ازدواج هرکی منو میدید میگفت تو چجوری اینو تحمل میکنی،چون ۳سال طبقه پایین خونشون بودم

اوایل خیلی اذیتم کرد منم کوتاه میومدم 

دیدم بهتره اون روی خودمو با چاشنی احترام بیارم وسط

کاری باهاش کردم هرکاری میخواد کنه میاد باهام مشورت میکنه

خیلی مراقب حرف زدنشه

زیاد باهاشون هم صحبت نشو،در حد ضروری

جوابشونو خیلی کوتاه بده

سعی کن اصلا باهاشون نخندی،در حد یه لبخند که نگن از دماغ فیل افتاده

اصلا تو بحثاشون شرکت نکن

درمورد هیچی بهشون‌توضیح نده

از زندگی دونفره مثلا میرین بیرون میپرسن کجا رفتین به هیچ وجه نگین کجا بودین فقط بگین بیرون بودیم

زیاد باهاشون هم صحبت نشو،در حد ضروریجوابشونو خیلی کوتاه بدهسعی کن اصلا باهاشون نخندی،در حد یه لبخند ...

میدونی عزیزم هیچی بهشون نمیگم چون تا چیزی میخریدم نشونشون میدادم چشاشون درمیومد همین الانشم اونجام‌سخته  فقط پدر شوهرم خیلی پرحرفه چکارش کنم امروز چون برق رفت نتونستم برم تو اتاق

زیاد باهاشون هم صحبت نشو،در حد ضروریجوابشونو خیلی کوتاه بدهسعی کن اصلا باهاشون نخندی،در حد یه لبخند ...

الان تو اتاقم شوهرم از سرکار اومده خوابه پیششون‌ننشستم اره من ساده بودم عزیزم بهشون رو دادم اول داشتن سوارم میشدن

یه مادرشوهری دارم یه محلو به جون هم میندازهاوایل ازدواج هرکی منو میدید میگفت تو چجوری اینو تحمل میکن ...

دقیقا نتونن فکرخودشونو به شوهرم غالب کنن این خیلی مهمه. پیش شوهرت از خانواده شوهرت بهشون توهین میکردی یا با سیاست میگفتی نباید اینکارو کنیم ب شوهرت؟

درمورد چی زیاد صحبت میکنه؟طرف صحبتش شما هستین؟

دقیقا ،بیشتر غیبت میکنه اوائل من باهاش همکلام میشدم دیگه واقعا داشتم عصبی میشدم چون روم تائثیر گذاشته بود پدرشوهرم ی ادم بدبین هست ک با هیچکس نمیسازه و بحث سیاستش هست و ی مدتی خودمو مشغول کردم و اونم میخاد غیبت کنه چیزی نمیگم یا میگم غیبت نکنیم بهتره و مادرشوهرمم چندبار گفتم بخاطر دستپخت بدش خودم آشپزی کنم نمیخاد منم اصرارش نکردم 

دقیقا نتونن فکرخودشونو به شوهرم غالب کنن این خیلی مهمه. پیش شوهرت از خانواده شوهرت بهشون توهین میکرد ...

شوهرم اوایل اصلا متوجه رفتارای خانوادش نبود اصلا بدی هایی که بهش می‌کردنو نمیدید بنظرم چون خانوادش بودن و دوسشون داشت واقعا متوجه نمیشد

کم‌کم بهش نشون دادم بادلیل که ببین چه رفتاری باهات میکنن میکنن یا اینکه اگه دوستت داشتن هیچوقت این رفتارو با خانومت نمیکردن که به فرضی من ناراحت بشم بیام سرت غر بزنم که خانوادت اینجوری کردن اونجوری کردن

اگه دوستت داشتن حتی اگه من آدم بدی بودن تحمل میکردن چیزی نمیگفتن فقط بخاطر اینکه پسرشونو دوس دارن نمی‌خوان زندگیش خراب بشه،اما خانوادت هیچکدوم ازینکارارو نکردن

کم کم شوهرم متوجه شد که چه خبره الان دیگه بدون اینکه من چیزی بگم دهن همشونو میبنده

دقیقا ،بیشتر غیبت میکنه اوائل من باهاش همکلام میشدم دیگه واقعا داشتم عصبی میشدم چون روم تائثیر گذاشت ...

سعی کن اینجور مواقع به دوستی خواهری برادی پیام بده که بهت زنگ بزنن و به بهونه صحبت کردن با تلفن اونجارو ترک کنی

این شکلی اونارو از سرخودت باز کن

با بحث و دعوا همه چی بدتر میشه