2777
2789
عنوان

دنیا همش خوابه

237 بازدید | 37 پست

چند سال پیش ی جا خوندم ما وقتی روح هامون تو عالم ذر ی زندگی و ی شخصیت رو انتخاب کرده ک ب عنوان اون شخصیت زندگی کنه همونجا تو‌عالم ذر در کنار خداوند خوابیدن و دارن این دنیا رو‌خواب میبینن.

-داریم خواب می بینیم ک پدر مادر داریم

-خواب می بینیم ک فرزند داریم 

-خواب می بینیم ک پول و ماشین داریم

و…

و وقتی بمیریم تازه از خوابمون تو عالم ذر بیدار میشیم. ما تو عالم ذر با خداوند قبل از خواب ب یگانگی و معبود بودنش تعهد دادیم و باهاش بیعت کردیم.

نمیدونم اسم کتابش چی بود ولی مطمئنم ک نویسنده اش آمریکایی بود. فک کنم همون کتاب در آغوش نور بود ک ی آقایی همینجا چن روز پیش اشاره کرد ک بخونمش. ولی من چن سال پیش خونده بودمش چون از همون ۸ سال پیش خیلی دنبال اثبات خدام و فک میکنم همش دروغه ک دل ما بدبخت بیچاره هارو آروم کنن ک جهان دیگه ای هم‌هست حساب کتابی هست. در آغوش نور اشاره ب پروردگار داره ک میگه ما قبل از تولد در آغوش نور ینی خدا بودیم و دوباره ب آغوش نور بازمیگردیم.

خیلی میترسم بمیرم هیچی نشه☹️😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا من با خدا تو رودربایستی موندم که این زندگی رو انتخاب کردم جوگیر شدم جوگیر درخواست بیداری دار ...

ن دیگه گلم، طبق گفته های عالمین و قرآن مجید شما از قبل زمان و نحوهی مرگتم انتخاب کردی باید امتحانتو کامل بدی.

من گاهی احساس میکنم زندگیم فقط یه خوابه وقتی هیچ واکنشی نشون نمیدم به اتفاقات دوروبرم و فقط نگاه میک ...

گله من‌ شما دفعه دیگه ک احساس کردی خوابی پیک نیکو خاموش کن بیدار میشی 😂😂😂

شوخی‌ کردم کتاب در آغوش نور رو بخون