2777
2789
عنوان

دنیا همش خوابه

237 بازدید | 37 پست

چند سال پیش ی جا خوندم ما وقتی روح هامون تو عالم ذر ی زندگی و ی شخصیت رو انتخاب کرده ک ب عنوان اون شخصیت زندگی کنه همونجا تو‌عالم ذر در کنار خداوند خوابیدن و دارن این دنیا رو‌خواب میبینن.

-داریم خواب می بینیم ک پدر مادر داریم

-خواب می بینیم ک فرزند داریم 

-خواب می بینیم ک پول و ماشین داریم

و…

و وقتی بمیریم تازه از خوابمون تو عالم ذر بیدار میشیم. ما تو عالم ذر با خداوند قبل از خواب ب یگانگی و معبود بودنش تعهد دادیم و باهاش بیعت کردیم.

نمیدونم اسم کتابش چی بود ولی مطمئنم ک نویسنده اش آمریکایی بود. فک کنم همون کتاب در آغوش نور بود ک ی آقایی همینجا چن روز پیش اشاره کرد ک بخونمش. ولی من چن سال پیش خونده بودمش چون از همون ۸ سال پیش خیلی دنبال اثبات خدام و فک میکنم همش دروغه ک دل ما بدبخت بیچاره هارو آروم کنن ک جهان دیگه ای هم‌هست حساب کتابی هست. در آغوش نور اشاره ب پروردگار داره ک میگه ما قبل از تولد در آغوش نور ینی خدا بودیم و دوباره ب آغوش نور بازمیگردیم.

خیلی میترسم بمیرم هیچی نشه☹️😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا من با خدا تو رودربایستی موندم که این زندگی رو انتخاب کردم جوگیر شدم جوگیر درخواست بیداری دار ...

ن دیگه گلم، طبق گفته های عالمین و قرآن مجید شما از قبل زمان و نحوهی مرگتم انتخاب کردی باید امتحانتو کامل بدی.

من گاهی احساس میکنم زندگیم فقط یه خوابه وقتی هیچ واکنشی نشون نمیدم به اتفاقات دوروبرم و فقط نگاه میک ...

گله من‌ شما دفعه دیگه ک احساس کردی خوابی پیک نیکو خاموش کن بیدار میشی 😂😂😂

شوخی‌ کردم کتاب در آغوش نور رو بخون