2777
2789
عنوان

دنیا همش خوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 37 پست
ن دیگه گلم، طبق گفته های عالمین و قرآن مجید شما از قبل زمان و نحوهی مرگتم انتخاب کردی باید امتحانتو ...

واقعا ینی من خودم انتخاب کردم ایقدر مثل سگ زجر بکشم😑

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن دیگه گلم، طبق گفته های عالمین و قرآن مجید شما از قبل زمان و نحوهی مرگتم انتخاب کردی باید امتحانتو ...

یعنی اینکه طرف میسوزه یا تصادف وحشتناک و خفگی و از ارتفاع زیادمیمیره یا خودکشی اینا هم انتخاب خودشه؟پس قطعا واسه این مرگای دلخراش پاداش بزرگی باید باشه وگرنه چرا باید انتخاب بشن

واقعا ینی من خودم انتخاب کردم ایقدر مثل سگ زجر بکشم😑

من شنیدم ما از جزئیاتش آگاه نبودیم فقط بهمون گفتن بعد از این زندگی چند درجه پیشرفت میکنیم و آدم موفق تری میشیم . لابد ما هم ازین که بهترین ورژن خودمون رو انتخاب کردیم چقدر ذوق مرگ بودیم.😅

یعنی اینکه طرف میسوزه یا تصادف وحشتناک و خفگی و از ارتفاع زیادمیمیره یا خودکشی اینا هم انتخاب خودشه؟ ...

خودکشی که انتخابیه.

ولی تصادف و سوختگی و اینا آره . 

خواهرم همیشه دعا میکنه به مرگ مفاجات نمیره خیلی می‌ترسه .

من شنیدم ما از جزئیاتش آگاه نبودیم فقط بهمون گفتن بعد از این زندگی چند درجه پیشرفت میکنیم و آدم موفق ...

اره من الان ی ورژن قوی از خودم دارم نسبت ب تمامی دردام خنثی شدم ترسناکم خودم از خودم میترسم 😂 من این ورژن قوی نمیخام والا 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

ما  عاقل   و دانا بودیم  وبا علم وآگاهی این زندگیو انتخاب کردیم

بعد نوزاد شدیم   نادان   بی علم   تازه باید علم ودانایی کسب کنیم

تکامل یعنی پیشرفت  نه پس رفت    

عالم ذر  رو قبول دارم   ولی سوال نیز دارم  

چطور از دانایی به نادانی رسیدیم   ودوباره باید علم کسب کنیم

واگه از روی نادانی این  زندگی رو انتخاب کردیم   که این انتخاب ارزشی نداره

؟؟؟؟؟

یعنی اینکه طرف میسوزه یا تصادف وحشتناک و خفگی و از ارتفاع زیادمیمیره یا خودکشی اینا هم انتخاب خودشه؟ ...

آره من وقتی درباره عالم ذر تحقیق میکردم ب این نتیجه رسیدم ک یکی اصلا ز زندگی رو انتخاب میکنه ک بیاذ و فقط یک هفته در این دینا باشه و ب شکر جنین بمیره ک فقط مادرشو آگاه کنه ب آگاهی برسونه

ما عاقل و دانا بودیم وبا علم وآگاهی این زندگیو انتخاب کردیمبعد نوزاد شدیم نادان بی علم تاز ...

این زندگی رو از روی  دانایی انتخاب کردیم و ی چیزی توش داشته ک ما همه دردسراشو هم ب جون خریدیم. 

مثلا یکی  انتخاب کرده پولدار باشه ولی بچش فلج باشه، پولداریه اینقد براش جذاب بوده ک همون زندگی رو انتخاب کرده.

فقط من موندم زندگی من چ چیز جذابی داشت ک دردسراشو ب جون خریدم. ا‌ول ۲۰ سالگی تصادف کردم از بیمه کلی دیه گرفتم ک قسمت بزرگشو ننم برد داد ب دوست پسرش تا زمین بخره ساخت و ساز کنه بزنه تو کار بساز بفروشی.

بعد اینکه وقتی اون زندگی رو انتخاب کردیم میلیاردها سال و حتی بیشتر تو صف بودیم ک نوبتمون شه و بیایم رو زمین تجربه کسب کنیم

این زندگی رو از روی دانایی انتخاب کردیم و ی چیزی توش داشته ک ما همه دردسراشو هم ب جون خریدیم. مثلا ...

میگن  تشنگیه هر چیزو   داریم  برای  رفعش  چیزی هست 

اگه تشنه  ایم اب هست بخوریم

اگه گرسنه ایم  غذا هست بخوریم 

اگه  خسته ایم   خواب هست  

وحالا خیلی خیلی تشنه ایم  تشنه سوالات  متعدد    که ذهن 

مارو مشغول کرده     پس حتما پاسخش هم  وجود داره

خدایا این تشنگی فکری وطالب علمیمونو    بر طرف کن

میگن تشنگیه هر چیزو داریم برای رفعش چیزی هست اگه تشنه ایم اب هست بخوریماگه گرسنه ایم غذا هست ...

خدامارو فرستاده اینجا ک ببینه رو تعهدمون میمونیم یا ن، بهش برمیگردیم یا ن، اینجا امتحانه

خدامارو فرستاده اینجا ک ببینه رو تعهدمون میمونیم یا ن، بهش برمیگردیم یا ن، اینجا امتحانه

خدایا ازاین امتحان سخت  ودشوار کمک کن سربلند وپیروز در بیایم 

وبعد از مرگ   سربلند  وسر افراز  در نزدش حصور پیدا کنیم

خدا رو هزاران بار شکر   شیعه دوازده امامی هستیم 

ومهر خدا وائمه وپیامبرانش در دلمون قرار دارد 

امید داریم در بقیه مسافت این سفر یاریمون کنند

خدایا ازاین امتحان سخت ودشوار کمک کن سربلند وپیروز در بیایم وبعد از مرگ سربلند وسر افراز در نزد ...

میگن حتی دین و ایمون خودتم خودت انتخاب میکنی تو عالم ذر، همه چیز زندگیتو تو عالم ذر انتخاب میکنی. پدر، مادر، قد، قواره، خواهر، برادر، همسر، اسمت، نام خانوادگی، دوستان، دین و کلا همه چی.

همه اینارو خودت با دقت تو عالم ذر میبینی و ی شخصیت رو انتخاب میکنی و اینکه زندگیامون همش ی پکیجه، غم و شادی رو با هم انتخاب میکنیم.

یکی پولداره بچش فلجه

یکی  بچه هاش معتادن ولی پولداره

یکی پول نداره بچه هاش سالمن

یکی ن سلامتی داره ن پول دوستای خوبی داره

فقط موندم من چی دارم، آخه من هیچیه هیچی ندارم ☹️😭😔