2777
2789

سلام عزیزانم اول از همه بگم دوهفته‌ست بی‌دلیل قهر کرده و رفته خیلی ناراحتم

امــا آذر ماه رفتم پیش نامزدم و دیدم انگشت حلقه‌ش ورم کرده خودش گفت کیسه‌هست و باید عمل کنه من گفتم منظورت کیست هست؟ اونم گف ن کیسه بعدشم عصبی شد و نذاشت سوال کنم و بحث عوض کرد بعداز حدود ۱۰ روز ک باز اومد پیشم دیدم باند پیچی شده و ازش پرسیدم گفت عمل کردم و بعدش دوباره نذاشت بپسرم و عصبی شد و بحث عوض کرد و گفتم چرا بهم نگفتی عمل کردی و من بی‌خبر بودم باز عصبی شد بحث عوض کرد و گفت فعلا زندم نگران نباش

بچها من خیلی نگرانم ک سرطان باشه اخه تو گوگل دیدم تمام علایم هاشو داشت میترسم و خیلی نگرانم خیلیییی

نظر شما چیه؟ انگشتش ورم کرده بود و بزرگه بزرگ 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

خیلی آدمه تو داری هست اصلا هیچی نمیگه فقط میگه الان ک زنده پیشتم😭عمل کرده بدون اینکه به هیچکس بگه ن من ن خواهراش ب آبجی هاش گفتم دیدم دارن نگران میشن گفتم هیچی خوب شده و بریده بوده (الکی گفتم چونک اونام بی خبر بودن)اخه من حس میکنم اصلا عمل نکرده وقتی دیدم دورش بانده گقت عمل کردم و بخیه زدم اما وقتی بعد ۷ روز اومد پیشم دیدم بازش کرده اصلا هیچ رد بخیه نداشت میترسم خودش با چاقو و چیزی تخلیه کرده باشه😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانش فوت شده

پدرش یه شهر دیگست

خواهرشم یه شهر دیگ ازدواج کرده

خودش و داداشش زنرگی میکنن ک داداشش اون تایم کلا مسافرت کاری بوده

والله نمیدونم اصلا چیکاکرده ب هیچکسم هیچی نگفته

امیدوارم که حالش خوب بشه. انقدر لجبازی براش خوب نیست باید حتما بره متخصص

مامانش سرطان داشته و بعداز ۵سال مبارزه با سرطان و دوا درمون و خرج زیاد فوت شده میترسم اینم انگیزه نداشته باشه😭😭

به همچین آدمی نمیگن تو دار . میگن غیر نرمال

مامانش سرطان داشته و بعداز ۵سال مبارزه با سرطان و دوا درمون و خرج زیاد فوت شده میترسم اینم انگیزه نداشته باشه😭😭

بااین ویژگی بدش حتما بعداهم کنارش اذیت میشی

خیلی کلافه کننده ست که بخوای  هر سری هرچیزی رو با دسته بیل از زیر زبونش بکشی بیرون ! 

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷