2777
عنوان

تجربه مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 60 پست

مال من در حدی نبوده که دنیای دیگه ای رو ببینم ولی لحظات آخرم رو خودم فهمیدم 

اوایل کرونا بود اصلا دوست ندارم وضعیت یادم بیاد 

آدم ناشکری نبودم اما اینقدر حالم بد بود که هر روز آرزوی مرگ میکردم 

دو هفته حالم شدید بد بود به طوری که حتی نمیتونستم راه برم 

آرزوم مرگ بود و کلا شک کرده بودم واقعا خدا وجود داره یا نه 

هر شب میگفتم خدایا یا خلاصم کن یا منو برگردون 

اما یک شب اینقدر فشار زیاد بود فقط مرگ میخواستم هیچ امیدی هم به هیچ چیزی نداشتم 

اما اون شب 

یادم میاد شب شام غریبان بود 

خونمون نزدیک حسینیه هست از داخل حسینیه شنیدم که مداح  می‌گفت الهی حضرت رقیه با دستاش گره همتون رو باز کنه 

یهویی از دهنم پرید و در حالی که اشک میریختم و با اشک خوابیدم گفتم یا حضرت  رقیه خودت به دادم برس 

خوابیدم 

بخاطر کرونا همون  شب تبم خیلی شدید شد و بخاطر سوزش بدنم از خواب بیدار شدم و ناله میکردم 

حتی حال نداشتم پدرمو صدام بزنم یا چشمامو باز کنم 

لباسام خیس عرق شده بود 

نفسم تنگ شد و به روز می‌تونستم نفس بکشم 

بدن درد داشتم 

یهویی صدای اطراف قطع شد و فقط صدای قلبم رو که می‌شنیدم که بعد هر ضربان صداش ضعیف و ضعیف تر میشه 

خودم اشهدمو تو دلم خوندم و صدا قطع شد و روحم جدا شد و جسم  رو از بالا دیدم 

خودم فکر میکنم قلبم ایستاد 

گیج بودم که چه اتفاقی واسم افتاده 

دیدم یک دستی روی پشیمونیم نشست همین باعث شد که خیلی یهویی نفسم بیرون بیاد 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

من ی شب خواب دیدم ک تو خواب سبحان الله میگم تند تند تکرار میکردم  سبحان الله درحالی ک ادم زیاد باایمانی نیستم

یا تو حالت بیداری ذکر نمیگم اصلن 

خیلی برام جالب بود

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداي مهربون و بخشنده پشت پناهت باشه دوست عزيز،خواهش ميكنم💐

فداتشم ممنونم بابت دعای زیبات...الهی ک نورو مهربونی خدا توزنوگیت باشه❤️

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
مال من در حدی نبوده که دنیای دیگه ای رو ببینم ولی لحظات آخرم رو خودم فهمیدم اوایل کرونا بود اصلا دوس ...

دقیقاااااا منم توخاب وقتی روحم داشت جدامیشدازبدنم صدای هیچی نبودونفسم قطع شدوصدای قلبم و ک محکم میزد میشنیدم ک یهوگفتم خدایابچع هام ‌ک محکم نفسم برگشت

دقیقاااااا منم توخاب وقتی روحم داشت جدامیشدازبدنم صدای هیچی نبودونفسم قطع شدوصدای قلبم و ک محکم میزد ...

اما خوشحالم یک لطفی بهم شد و موندم معلوم نبود چه وضعیتی داشتم اگر میرفتم دنیای دیگه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

من ی شب خواب دیدم ک تو خواب سبحان الله میگم تند تند تکرار میکردم سبحان الله درحالی ک ادم زیاد باایم ...

عزیزم این یه نشونست ماهمه انسانیم و خداوند خالق جهان هستی..راهنمات بهت گفته سبحان الله ..پس سعی کن روزی ده بارم شده بگی 

اما خوشحالم یک لطفی بهم شد و موندم معلوم نبود چه وضعیتی داشتم اگر میرفتم دنیای دیگه

اره منم دوس ندارم بمیزم الان خیلی زوده جوونم...ولی ب خدانزدیک بشیم خیلی خوبه حس ارامش مطلق

اره منم دوس ندارم بمیزم الان خیلی زوده جوونم...ولی ب خدانزدیک بشیم خیلی خوبه حس ارامش مطلق

ان شاء الله همیشه سالم و سلامت کنار خانواده ات باشی 

قطعا عالیه که خودمون رو به خدا نزدیک کنیم 

حتی من یکبار خواب دیدم مکه رفتم و نماز صبح هم اونجا خوندم وقتی از خواب بیدار شدم تازه خورشید طلوع کرده بود 

فهمیدم واقعا انگار اونجا رفته بودم

این خواب بخاطر زیاد خواندن نماز شب بود 

فوق العاده ست 

ان شاء الله همیشه سالم و سلامت کنار خانواده ات باشی قطعا عالیه که خودمون رو به خدا نزدیک کنیم حتی من ...

ممنونم 

همچنین شما🌺

چقدخوب خوشب سعادتت

خيلي عاليه ببين بعد يه مدت ذكر گفتن شخص راهنمات تو خواب بهت ذكر مخصوص به خودتو ميگه اگه دائم ذكر بگي ...

من همیشه هفته یا دوهفته ای یه بار دوصفحه قران میخونم ولی معنیشو میخونم چون میترسم تو قران خوندن اشتباه کنم و میگن گناه داره 

به نظر شما مشکلی نداره فقط معنیشو میخونم؟؟ 

من همیشه هفته یا دوهفته ای یه بار دوصفحه قران میخونم ولی معنیشو میخونم چون میترسم تو قران خوندن اشتب ...

اشكال نداره معنيش رو بخون و سعي كن دركش كني و بفهميش و كم كم عربيش رو هم بخون ، خداي ما ك خداي سخت گيري نيس حتي غلط بخوني به مرور درست ميشه انشاءالله،مهم اينه از اون خوندن چيزي بهت اضافه بشه ، قران كاملا زندس باهاش حرف بزن و ازش بخواه كه در مسير درك بهتره مطالبش كمكت كنه بعد ببين كه چطور  آياتش قابل فهم و لمس ميشن واست

اشكال نداره معنيش رو بخون و سعي كن دركش كني و بفهميش و كم كم عربيش رو هم بخون ، خداي ما ك خداي سخت گ ...

جدی میشه یعنی من عاشق قران خوندنم ولی حیف وقت زیادی ندارم بچه کوچیک دارم امید وارم بتونم درکش کنم از این به بعد هم عربیشو میخونم هم معنی ممنونم 🌹