2777
عنوان

تجربه مرگ

1582 بازدید | 60 پست

سلام کسایی ک مثل من هستید بیاین...من خیلی دوس دارم یه اتفاقی برام بیفته برم اون دنیاروتجربه کنم و برگردم..خیلی حسرت میخورم اینای ک رفتن دیدن و برگشتن..ک اونجاچجوریه و چیانشونشون دادن...

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش توهمه برا هرکسی ام یجوری بوده که ذهن خودش براش ساخته

نه توهم نیست ..کسی میگ توهم ک اون دنیاروقبول نداشته باشه..براهرکسی یجوره چون هرانسان زندگیش مثل هم نیست

هیچ وقت همچین چیزی از خدا نخواه 

چون رفتن به اون دنیا که الکی نیست یه حادثه دردناک و آسیب بدنی شدید ممکنه برات اتفاق بیافته تا بتونی به اون تجربه دست پیدا کنی و بعد که دوباره به این دنیا برمی گردی ممکنه سالها و چه بسا تا اخر عمر با درد و آسیب های جسمی اون حادثه درگیر باشی! 

الهم عجل لولیک الفرج

اره من يه مدت خيلي بهش فكر ميكردم و تجربه اي داشتم كه انقد التماس كردم برگردم و برگشتم خودم فكر نميك ...

واقعا؟؟؟خوشحال میشم تعریف کنی..لطفاباجزبیات تعریف کن

نه توهم نیست ..کسی میگ توهم ک اون دنیاروقبول نداشته باشه..براهرکسی یجوره چون هرانسان زندگیش مثل هم ن ...

نه واقعا جدی میگم

مرگ‌کلا فرق داره اینایی که میگن مردیم برگشتیم شاید روحشون بمدت چند ساعت ترکشون کرده

I'm just girl 🎀
هیچ وقت همچین چیزی از خدا نخواه چون رفتن به اون دنیا که الکی نیست یه حادثه دردناک و آسیب بدنی شدید م ...

حرفت و قبول دارم..ولی واقعامشتاق تجربش هستم شبوروزم شده فکر ب اینک کاش برم ببینم و برگردم

نه واقعا جدی میگممرگ‌کلا فرق داره اینایی که میگن مردیم برگشتیم شاید روحشون بمدت چند ساعت ترکشون کرده

همین برنامه زندگی پس اززندگی رو اگ ماه رمضونا نگاکنی میبینی خیلیا بودن ک تجربه کردن روح ترک نمیکنه روح حقیقت اون دنیا رو میبینه