2777
عنوان

تجربه مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 60 پست
فکرشب و روزم شده کاش میشد تجربش کنمشماهام اینجورین؟

برو پیش متخصص هیپنوتیزمت کنه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اگر خیلی تهذیب نفس انجام بدی و روی خودت کار کنی میتونی برونفکنی داشته باشی و از جسم جدا بشی خیلی از علما و عرفا اینو داشتن  با اختیار خودشون کالبد رو جدا میکردن هر جا میخواستن میرفتن بعد برمیگشتن تو جسم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
برو پیش متخصص هیپنوتیزمت کنه

اینجوری دوس ندارم..واقعادلم میخادیه اتفاقی برام بیفته برم ببینم و برگردم..ولی نمیرم🍂

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
حرفت و قبول دارم..ولی واقعامشتاق تجربش هستم شبوروزم شده فکر ب اینک کاش برم ببینم و برگردم

می دونستی اگه بری و عوالم اون دنیا رو ببینی و برگردی دیگه نحوه حسابرسی و چشم پوشی از خطاهات مثل قبل نیست و بعد اون خیلی سخت تر ازت محاسبه می کنند ؟ 

الهم عجل لولیک الفرج

خب؟؟؟

غم انگیز شد،عید ۸۷ داشت مجله همین داستانها رو میخوند که یهو افتاد رو مجله و باد کرد و خرخر کرد😪نفسش بالا نیومد،ایست قلبی کرد و سه روز تو کما و تموم...تک دختر مادرش بود،الان فقط حسرت و علامت سوال واسه همه جا گذاشت که چی دید و چی شد😭

👨‍👩‍👧
ببین اگر خیلی تهذیب نفس انجام بدی و روی خودت کار کنی میتونی برونفکنی داشته باشی و از جسم جدا بشی خیل ...

عزیزم روش های خاصی داره ک من اصلابلدنیستم و اینک اینجوری جراتشم ندارم..فقط عمیقا دوس دارم یه اتفاقی بیفته ک برم و ببینم و برگردم..خودخاسته نمیتونم انجام بدم

برونفکنی با رفتن به جهان پس از مرگ فرق داره

اره ولی خیلی چیز هارو میتونی تجربه کنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
غم انگیز شد،عید ۸۷ داشت مجله همین داستانها رو میخوند که یهو افتاد رو مجله و باد کرد و خرخر کرد😪نفسش ...

ای وای..خدارحمتش کنه..ولی من دوس دارم برگردم هنوزخیلی جوونم🥺🥲حتمادخترخالتم دوس داشته ببینه و برگرده..امارفت و برنگشت

برونفکنی با رفتن به جهان پس از مرگ فرق داره

اوهوم..من فقط و فقط دوس دارم بایه اتفاقی برم و تحربه کنم و برگروم بیام بگم...انقدحسرت میخورم برنامه زنوگی پس اززندگی ک شروع میشه ماه رمضون یکماه هرروزنگاه میکنم و میگم کاش منم یبارتجربه کنم ولی برگردم