2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خب راست گفته دیگ هی مدام یکی بالا سرتون تاپ تاپ بپره اینور اونور خوشاینده براتون؟؟!!۲ ردز همسایه بالاییمون نوش اومده بود سرسام گرفتیم از بس بدو بدو کرد ولی خب چون مهمون بودن چیزی نگفتم و الا عمرا تحمل نمیکردم

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

هم همسایه حق داره و هم بچه. پسر منم خیلی انرژی دارره دوجا باشگاه میبرمش و هرروز پارک. دیگه تو خونه میشینه. همسایه حق داره واقعا سخته تحمل صدا

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

اره ولی اونا هم عزیزم خوب اسایش میخوان 

فکر کن ی روز سرت درد کنه، پری باشی بی حوصله باشی یکی رو سقفتون هی بدوئه صدا بیاد خوب داغون میشی دیگه/ شما باید بچه رو سرگرم کنید بازی های نشستنی کنه نقاشی، جورچین، رنگ انگشتی، خمیر بازی هر چی

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅

خب حق داشته دیگه۰ آپارتمان جای بدو بدو نیس که۰ بچه هع باید انرژیشونو جای دیگه تخلیه کنن تو مهد پارک و شهربازی و اینا

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه دوساله مگه چقد سرو صدا داره بدو بدوش😕

فکر کنم یه کمی اغراق کرده

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله

با یکی دوبار اشکال نداره ولی اگه همیشگی همسایه حق داشته..اونا چه گناهی کردن که شمادبچه ی شیطون دارین اونام آرامش میخوان

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖