2777
2789
عنوان

با حقوق معلمی آیا میتونم برم سفر

167 بازدید | 14 پست

قراره معلم بشم

اگه پس انداز کنم به نظرتون میتونم با تور چندتا از کشورای اطراف رو ببینم؟ اصلا حقوق معلم‌ها چقدره؟

من از همون بچگی عاشق سفر دور دنیا بودم، یعنی تجربی رو به عشق سفر خوندم.‌هدفم این بود دکتر بشم چند سال کار کنم پول جمع کنم بعد به آرزوم برسم (چه دیوونه بودم 🤣)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چرا نتونی 

نهایتا وام بگیری 😃

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خداکنه پول جمع کن باشی 

اره کلاس خصوصی میزاری کلی پول درمیاری 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نه بابا داخلی ام ب زور بری سالی ی بار

پس هیچ

هی روزگار💔

پس باید بازم بشینم برای آزمون بانک بخونم

با حقوق بآنک هم نمیشه مسافرت خارج رفت

😐

پس مردم چجوری میرن ارمنستان، گرجستان، تاجیکستان ،ترکیه؟ من دیگه به دیدن همین چهارتا کشور معمولیم راضی شدم؛

فقط میخوام یه جای متفاوت رو بیینم.

پس هیچهی روزگار💔پس باید بازم بشینم برای آزمون بانک بخونم

عزیزم کلا با حقوق اکثر مشاغل نمیشه

مگر اینکه کلا پس انداز کنی حقوقت رو

به سری مشاغل محدود به نظرم میشه دیگه با این قیمت دلار

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان،کاربری دست دونفر🌼

😐پس مردم چجوری میرن ارمنستان، گرجستان، تاجیکستان ،ترکیه؟ من دیگه به دیدن همین چهارتا کشور معمولیم ر ...

انشالله که شما هم بتوتید چند روز پیش اینجا میگفتن حقوق کارمند بانک 20 تومنه .اینایی که مسافرت خارج میرن اکثرا شغل ها آزاد دارند