2777
2789
عنوان

شوهرم برا مادرش بهم بی احترامی کرد جلو مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 48 پست
تازه ناراحت شده میگ چرا این خانوم به شخصه نیومده از من نظر بخواد ، همش تقصیر شوهرمه اون همش میپرسید

عزیزم ما قصد دخالت یا از بین بردن زندگیت نداریم اما بازم میگم یه فکر اساسی کن قرار نیست تهش طلاق باشه اما جنگ اول بهتر از صلح آخر الان جلوشون وایستی بهتر حتی ممکن ادب بشن ولی فردا روزی بچه آوردی مطمعنا خیلی شرایطت سخت میشه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من خواهرانه بهت میگم شما خودت احترام خودت رو حفظ نمیکنی

ایراد اول  دوم از خودت هست

سوم از شوهرت.

ببین خواهر قشنگم اول زندگی خیلی خیلی بحث های کوچیک بوجود میاد شما باید صبورانه این مراحل رو بنفع خودت جلو ببری

شما خیلی عاقلانه رفتار کنید

همسر شما توی مرحله سختی هست جدایی از مادر.

الان ترس داره ک شما میخواید مادرش رو جلو چشماش سیاه کنید

خواهرم اونم مادرشوهرت هست غریبه نیست 

باهاش فوق العاده محترمانه برخورد کن.

ی روزی مادرشوهر من توی جمع ب من گفت انگار میخوای بزنم توی گوشت 

منم صورتم رو بردم جلو گفتم شما بزرگترید حتما صلاح منو میخوای

بزنید

همون لحظه خواهرشوهرهام پریدن ب مادرش ک این چ رفتاری هس با عروس داری 

از همون شب مادرشوهرم رفتارش باهام تغییر داد

از حالت تهاجمی بیرون آمد.

پس یادت نره شما یکساله آمدید ب این جمع و قرار نیست همه گنگ و لال باشن و هیچی نگن

اگر شما با بچه بازی بخواید جلو برید هر روز دعوا و گریه داری

پس کاری نکن ک کوچیک و خارت کنن

حتی اگر ناراحت هم شدی نزار کسی متوجه بشه مخصوصا توی جمع

نگو از مادرشوهرم متنفرم

نگو

اونم مادر هست و خیر و صلاح بچه اش میخواد

جلو شوهرت احترام ب مادرش بزار.هیچ وقت از کلمات منفی استفاده نکن.

این حرف رو به همه میگم وقتی بهتون توهین میشه اصلا گریه نکنید ، جر و بحث نکنید و فقط سکوت کنید و محل ...

سکوت یه وقتایی در شرایطی لازم اماهمیشه جواب نیست معمولا اینی که گفتی برا متلک بی احترامی جواب ندی میگن طرف ...هست وهیچی براش ننیست

تازه ناراحت شده میگ چرا این خانوم به شخصه نیومده از من نظر بخواد ، همش تقصیر شوهرمه اون همش میپرسید

با اینکه من دل خوشی از خانواده همسرم ندارم و از مادرشوهرم متنفرم به خاطر رفتارهای بدی که باهام داشته

ولی تو هیچ یک از این مسائل دخالت نکرده

حتی بابت جهیزیه ازمون تشکر کرده

و هیچ نظری نداده

حتی همسرم...

جهیزیه که از سمت خانواده دختر گرفته میشه لطف هست وگرنه تامین اولیه زندگی بر عهده مرد خانواده است

خانواده همسر بیان تو این مورد هم نظر بدن دیگه غلط اضافی هست...

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

من و شوهرم دوران عقد هزاران مشکل داشتیم.

هنوز که هنوزه بعد از ۱۰ سال مشکلات مون حل نشده.

این زندگی تا ابد همین نکبت میمونه برات.

دیگه خود دانی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عزیزم ما قصد دخالت یا از بین بردن زندگیت نداریم اما بازم میگم یه فکر اساسی کن قرار نیست تهش طلاق باش ...

تو این یه سال هر وقت رفتیم خونه مامانش خون و دل خوردم و حرص خوردم خوبی هم داره ها ولی خیلی دخالتیه از روز اول کوچیکم کرد فکر کنید روز اول خاستگاری جاریمم اومده بود میگفت باید الگوت جاریت باشه و کلی خطو نشون کشید بازم چون شوهرمو دوس داشتم هیچی نگفتم ولی خیلی بی احترامی میکنخ

سکوت یه وقتایی در شرایطی لازم اماهمیشه جواب نیست معمولا اینی که گفتی برا متلک بی احترامی جواب ندی می ...

اگه میتونید از حق خودتون دفاع کنید عالیه 

اما اگه آدم ساکت و آرومی هستید گریه نکنید و محکم باشید 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
تو این یه سال هر وقت رفتیم خونه مامانش خون و دل خوردم و حرص خوردم خوبی هم داره ها ولی خیلی دخالتیه ا ...

ببین گلم من نمیگم طلاق بکیر نه ولی بهتر با خانوادت ناراحتی تو نشون بدی وبا همسرت صحبت جدی کنی 

میگی کتکم زده اونم تو عقد خوب این کار سخت میکنه .

گاهی اعتراض طرف درست میکنه خوب ‌همیشه هم گذشت وسکوت با عث خوشبختی نمیشه

اگه میتونید از حق خودتون دفاع کنید عالیه اما اگه آدم ساکت و آرومی هستید گریه نکنید و محکم باشید

بله اینو موافقم .متاسفانه من خودم سال اول زندکی اشتباه اسی کردم حتی لباس عیدمم مادر شوهر وخواهر شوهر برام انتخاب میکردن اما از یه جایی به بعد اعتراض کردم دعوا شد اما راحت شدم این رفتار بد ترک کردن الان من برا اونا لباس انتخاب می‌کنم 

این حرف رو به همه میگم وقتی بهتون توهین میشه اصلا گریه نکنید ، جر و بحث نکنید و فقط سکوت کنید و محل ...

منم همین رفتار رو با خانواده همسرم داشتم

1.5 سال هر بی  احترامی کردن سکوت کردم

گفتم اول زندگیه

من و همسرم مشکلی نداریم

ادم میشن

درست میشن

متوجه رفتارشون می شن

ولی هر چی من کوتاه اومدم اونا بیشتر کردن رفتارهای زشتشون رو

طوری شد که زنگ به مادرم زده بود به دخترت بسپر تو مهمونیا کنار پسرم نشسنه

پسر من باید کنار دامادم باشه....

در این حد وقیح شده بود

اولین باری که به خاطر بی احترامی اعتراض کردم

طلبکار شده بودن

انتظار داشتن همیشه عمر سکوت کنم...

بعضیا شعور اینو ندارن بفهمن احترام احترام میاره

با بعضیا باید مث خودشون رفتار کرد تا حساب کار دستشون بیاد...

هرچند من بلد نیستم مث خودشون باشم تنها کاری که ازم برمیومد این بود که دیگه هر روز هر روز پانشم باهاشون معاشرت داشته باشم

قطع رابطه کردم فقط تو مناسبت ها  می بینمشون....

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

پسره تو مشتمه همین ک دعا به خوردش میده و اینکه خیلی گریه زاری میکنه باز شوهرم عوض میشه بهم بی احترام ...

خوب پس اگه اینجوریه بمون

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
من جهازم شوهرم وخانواده موقعی که آوردم خونم دیدن والا انگار بدهکار مردمیم

والا منم حتی شده بعد چندسال زندگی یه چیزی از کابینت درمیارم استفاده میکنم همسرم فکر میکنه تازه خریدم یا مادرشوهرم میگن ٳ ازکجا خریدی مبارکه میگم مادرجان مال جهازمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز