2777
2789
عنوان

دختر بچه درونم زجرکش شد

103 بازدید | 6 پست

میخوام از خودم بگم.کوتاه میگم ولی خواهشا مامانایکه چند تا بچه دارن خوب گوش بدن

ما چند تا بچه ایم. از بین ما پدرو مادرم همیشه خواهر کوچکترمو بیشتر دوست داشتن.از همون بچگی من ۲سال بزرگتر بودم.یادم نمیاد بحثمون بشه من مقصر نباشم و باز طرف اونو نگیرن. من همیشه درس خون بودم شاگرد اول .دختر آرومه بودم اون نه.ولی هیچ چیزی عوض نشد. من هیچ وقت محبت پدر ندیدم ولی میدیدم اونو بغل میکنه بوسش میکنه

گناه من چی بود مگ فرق منو اون چی بود

واقعا بیشتر دوسش دارن.اینو میفهمم

چه روزا و شبایی آروم گریه کردم که پس من چی. بقیه خواهر برادرا اختلاف سنیشون بیشتر ما بود .ما دو تا پشت هم بودیم

دیگه نمیتونم تحمل کنم.چند وقت یبار با مامان بابام قهر میکنم میگم پس من چی چرا هرچی اون بگه همونه منو اصلا آدم حساب نمیکنید. چند ماه پیش قهر کردم بعد یک ماه همسرمو واسطه قرار دادن آشتی کردیم

و الان دو هفته پیش سر ی قضیه ای با خواهرم بحثم شد مقصر اون بود همسرمم شاهد بود ولی باز طرف اونو گرفتن . انگار آسمون باز شده این یکی پریده پایین

دیگ میخوام واسه همیشه قطع رابطه کنم و واسه اولین بار تلفنی با پدرم دعوا کردم داد زدم گریه کردم.گفتم انگار منو از تو جوب آب پیدا کردین .مگ اون کیه 

من همیشه رو پا خودم وایسادم. خواستم ماشین بخرم گفتن ب ما چ شوهر کن بعد برو رانندگی یاد بگیر ماشین بخر.هرکار خواستم بکنم گفتن ن.اون ک میگفت میگفتن باشه

بابام ماشینشو دست من نمیداد الان ماشینش صبح تا شب دست اینه

از خواهرم متنفرم نزاشت بفهمم منم مامان بابا دارم منم آدمم. 

به منم توجه میشد ولی اونو ی جور دیگ میخواستن 

مامانا این کارو با بچه هاتون نکنید روح اون بچه میمیره

اگ اون الان بگه شبه من بگم روز مامان بابام میگن نه شبه

من راضی نیستم از هردوشون. روح من تیکه تیکه شد تو این فرق گذاشتنا 

باور کنید من آرومه بودم اون شر

الان خداروشکر با همسرم رابطم خوبه یه مدت مشکل داشتیم که شکر خدا همه چی درست شد.خواهرمم ازدواج کرد و طلاق گرفت

از بد روزگار مامان بابام شوهرش بد از آب دراومد

حتی گاهی مامانم با ناراحتی میگفت تو که شوهرت خوبه سر زندگیتی این نه.میگفتم بدت نمیاد جای ما عوض بود

عزیزم.درکت میکنم.متاسفانه پدر و مادرا همیشه بین بچه هاشون فرق گذاشتن و این ناخواسته بوده.داستان یوسف پیامبر رو که شنیدی و سریالش. چندین بار پخش شده.نمی دونم چرا مردم ازین داستانا چیزی یاد نمی گیرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم.درکت میکنم.متاسفانه پدر و مادرا همیشه بین بچه هاشون فرق گذاشتن و این ناخواسته بوده.داستان یوسف ...

درسته .ولی واسه پدرو مادر بچه ها چه فرقی میکنن

من همیشه سعی کردم توجه اونا رو جلب کنم همون بچه خوبه باشم که میخوان ولی نشد

درسته .ولی واسه پدرو مادر بچه ها چه فرقی میکننمن همیشه سعی کردم توجه اونا رو جلب کنم همون بچه خوبه ب ...

چون پدر و مادر منم اینطوری بودن میگم.والا پدر مادر نرمال ندیدم هنوز.واسه همین چیزا بود که فقط یه دو نه بچه اوردم.چون ترسیدم خودم هم اینطوری باشم و دل بچه هامو بشکنم

اینکه میگن پدر مادر باید از بچه راضی باشن عکسشم هستمن حلالشون نمیکنم .دیگه هم نمیخوام ببینمشون

اره واقعا منم مامانم کارایی کرده که هرکار کردم نتونستم ببخشمش

بین من و داداشمم زمین تا آسمون فرق میذاره

دلمو سیاه کرده ولی خب مادرمه احترامه رو میذارم اما هیچ وقت نه صمیمی میشم نه دلم میاد واسش کاری کنم

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

مهم شوهرته بقیه رو ول کن احترام بذار ولی دیگه توقع محبت نداشته باش

خواهرتم شاید چون جدا شده حس ترحمم دارن الان بهش

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»