2777
2789
عنوان

به نظرتون طلا بخرم یا نه

858 بازدید | 33 پست

من یه مقدار طلا دارم ولی به جز یه سرویس که خدودا ۵۰گرمه ، طلای چشم گیری ندارم ؟ بقیه کوچیک و زیر ده گرمن 

الان حدودا ۲۵۰ تومن پول دارم 

همسرم میگه طلای دست دوم بگیریم که اونم چیزی که من میخوام نیست ، رو لباسی میخوام که پیدا شده دست دومش ولی ۱۸۰ تومنه و کمتر از پولم 

دوست دارم طلای نو بخرم و اگه لازم شد یه مقدار طلا هم بفروشم بذارم روش 

عقلم میگه همسرم درست میگه ولی چون طلای سنگین میخوام مردد موندم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه زمان همش تعویض میکردم هیچی نموند ازشون 

ازیطرفم دلخواهتو نحری دلت میمونه پیشش ادم میگه گوزبابای مال دنیا ولی بعدش که ذوقش خوابید میگه ضرر کردم کاش شکشته میخریدم و تعویض نمیکردم

درهرصورت یجور پشیمون میشه ادم😀

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

فقط اگه نمیخوای حداقل تا یکی دو سال بفروشی نو بخر. چون بفروشی فقط ضرره اونم بدجور.

در غیراین صورت طلای دست دوم یا آبشده یا سکه برای حفظ ارزش پول بهتره

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

خب شما اگه قصد پس انداز  سرمایه گذاری و استفاده مالی از طلاتون دارین قطعا همسرت درست میگه

اگه ب دل خودت میخای و نیاز مالی نداری طلایی ک خودت دوس داری بردار

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
کل طلاهای من و مادرمو مادرشوهرم . به بیست گرم نمیرسه.اونوقت تو به. پنجاه گرم میگی کم؟

خب ار کسی شرایط زندگیش فرق داره دیگه 

من از همه چیم زدم اینارو گرفتم ، نه مسافرت رفتم و نه وسایل خونه گرفتم 

البته زمان ارزونی گرفتم و بعضیاشم برای عروسیمه 

من همش منتظرم بیاد پایین بخرم الان گرمی هفت تومنه اگه بریزه خیلی بد میشه اونم وقتی می‌خوایم تو این ح ...

من از مهر منتظر بودم بیاد پایین. میگفتن الان همش حبابه فلان نخرین.

که اشتباه کردم الان رسید به ۷ تومن!

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید